Babītes novads, Babītes pagasts, Mežezera iela

Dzīvoklis ar privātmājas sajūtu pie dabas netālu no Jūrmalas

Cena

1 400 €

Platība

125 m2

Stāvs

1/2

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Dzilnupes ir zaļš un iekopts ciemats dabas baudītājiem. Priežu mežs ir ideāli piemērots garām pastaigām, kamēr Božu ūdenskrātuve patīkami atsvaidzinās peldētājus siltos vasaras mēnešos.
Šī sakoptā vide ir ideāla gan maziem, gan lieliem dabas baudītājiem, jo pavisam netālu atrodas jātnieku klubs, golfa laukums, vairāki atpūtas kompleksi un tīra peldvieta. Dzilnupes atrodas mazāk kā 20 minūšu attālumā no jūras piekrastes, vairākiem iepirkšanās centriem, lidostas, kā arī mūsu galvaspilsētas. Tuvumā atrodas trīs privātas mācību iestādes: Ekziperī Starptautiskā skola, Latvijas Starptautiskā skola, kā arī King’s College, Britu skola Latvijā.
Īrei pieejami divstāvu dzīvokļi ar trim guļamistabām, divām vannasistabām, kā arī virtuvi, kas apvienota ar viesistabu. Papildus dzīvokļos ir ierīkota garderobes telpa un neliela telpa mantu glabāšanai. Dzīvokļi ir veidots askētiskā skandināvu dizainā.
Dzīvokļu kopējā platība ir 125m2 ar papildus 25m2 plašu terasi. Tiem ir sava izeja uz 120m2 personīgo, zaļo zonu un stāvvieta divām automašīnām ar iespēju uzlādēt elektroauto.
Virtuve ir aprīkota ar ledusskapi, tvaika nosūcēju, indukcijas plīti, konvekcijas cepeškrāsni un trauku mazgājamo mašīnu. Pirmā stāva vannasistaba ir aprīkota ar izlietni, dušas kabīni, elektrisko dvieļu žāvētāju un WC podu, savukārt otrā stāva vannasistabā dušas kabīnes vietā ir izvietota vanna, kā arī veļas mašīna ar veļas žāvētāju.
Telpu apkure un dzesēšana tiek nodrošināta ar gaisa/ūdens siltumsūkni un apsildāmām/dzesējamām grīdām. Virtuvē un vannasistabās ir uzstādīta nosūces ventilācija. Pārējās istabas ir aprīkotas ar dabīgās vilkmes ventilācijas atverēm ārsienā.
Dzīvokļi pieejami ar iebūvētām mēbelēm. Ir iespēja īrēt plnībā mēbelētu dzīvokli, dzīvokli ar kondicionieri par papildus samaksu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums