Babītes novads, Piņķi, Smilšu iela

Jauna 4 guļamistabu māja uz īri Salienā

Cena

3 200 €

Platība

250 m2

Zeme

1 015 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam ilgtemiņa īrei jaunu, mūsdienīgas arhitektūras māju Salienā, Smilšu ielā. Ēkas pirmajā stāvā ir ieejas halle ar vējtveri, viesistaba ar virtuvi un izeju uz terasi, 1 guļamistaba, vannasistaba un tehniskā telpa, garaža 1 auto. Otrajā stāvā ir galvenā guļamistaba, 2 bērnu istabas, 2 vannasistabas, garderobe un balkons.

Māja ir nodota ekspluatācijā 2022 gadā. Celta - izmantojot augstas kvalitātes apdares materiālus un tās tiek piedāvātas īrei ar pilnu apdari un iebūvētām mēbelēm. Ir pieslēgta gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija. Mājas lieliski papildina pirmā stāva terase, kurā būs iespēja nesteidzīgi baudīt piepilsētas dzīves mieru.

Ap īpašumu veidota attīstīta un droša infrastruktūra. Apkaime ir labiekārtota ar izbūvētām ielām un apgaismojumu, ir uzstādīta ielu video novērošana un, papildu iedzīvotāju drošībai, uzstādīta arī barjera, kas ļauj apkaimē iebraukt kontrolētai cilvēku plūsmai.

Mārupes novads ir lieliski piemērots dabas un pilsētas dzīves piekritējiem. Novadā pieejamas dažādas aktīvās atpūtas iespējas – golfs, slidošana, jāšanas sports, ūdens aktivitātes un vēl dažādas aktivitātes, kuras iespējams realizēt gan iekštelpās, gan arī svaigā gaisā. Salienā atrodas vairākas kvalitatīvas izglītības iespējas visa vecuma bērniem, tā piemēram, Exupery International School, King's College, International School of Latvia, privātās pirmsskolas izglītības iestādes u.c. Mūsdienīgā un funkcionālā māja paredzēta īrei tiem, kam nepieciešams ārpilsētas klusums un Salienas ērtā infrastruktūra. Kultūras dzīves cienītāji novērtēs Rīgas centra tuvumu. Rīgas centrs atrodas 20 minūšu brauciena attālumā, daudzveidīgas kultūras iespējas, plaši un labiekārtoti parki, gastronomiskie baudījumi mūsdienīgos restorānos. Līdz lidostai tikai 10 minūšu brauciens.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums