Jūrmala, Bulduri, Bulduru prospekts

Unikāls dzīvoklis projektā LEGEND

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

226 m2

Stāvs

3/4

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Kvartāls LEGEND.: to veido trīs daudzdzīvokļu ēkas - Villa Churchill, Villa Hepburn, Villa Dietrich, privātā villa Villa Hemingway. Atsevišķa kluba māja ar restorānu-vinotēku Villa Tiffany, kā arī infrastruktūra, kurai nav analogu Jūrmalā.

Kvartāls LEGEND, atrodas Jūrmalas centrā, respektablu villu ielokā, veidojot vienotu vidi, kurā visas detaļas atbilst visaugstākajām komforta un drošības, pasaules klases arhitektūras un dizaina prasībām. LEGEND piedāvā ideālu vidi mierīgām brīvdienām un Jūsu ģimenes veselības nostiprināšanai. Kvartālā ir bērnu rotaļlaukums, pludmale, SPA komplekss ar baseinu, saunu, procedūru telpas ar kardiotrenažieri, kā arī jogas un vingrošanas zālēm.

Izsmalcināta mūsdienu arhitektūra, grezns interjers, nevainojama būvniecības un apdares kvalitāte, dabas materiāli un "zaļās" tehnoloģijas, kā arī VIP līmeņa durvju sardzes pakalpojumi ļauj LEGEND. rezidentiem dzīvot ērti un eleganti.

Piedāvājam iegādei plašu 5 istabu dzīvokli, kurā izvietota plaša viesistaba ar kamīnu un terasi ar skatu uz jūru. Ieejas halle ar lielu garderobes skapi un viesu tualeti, četras guļamistabas, no kurām divām ir atsevišķas vannas istabas un ģērbtuves. Plaša terase saules pusē. Sadzīves telpa, veļas mazgātava ar atsevišķu ieeju personālam.
Objekts ir pilnībā mēbelēts ar dizaineru mēbelēm un ierīcēm, tekstilizstrādājumiem. (Giorgetti, Poltrona Frau, Rimodesio, Denon, Flexform, Jan Kath). Uzstādīta viedās mājas sistēma (vadība - gaisma, aizkari, apkure, video novērošana, visas komunikācijas, TV, pieeja dzīvoklim). Dzīvokļa dzīvojamā platība ir 188,8 m2, terases platība - 37,1 m2 (28,5 m2, 8,5 m2), kopējā platība - 225,9 m2.
Līdz pludmalei un jūrai - 150 metri.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums