Jūrmala, Bulduri, Bulduru prospekts

Unikāli penthaus apartamenti projektā Legend villa Churchill

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

350 m2

Stāvs

4/4

Guļamistabas

4

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Unikāli mūsdienīgi penthaus apartamenti projektā Legend, Villa Churchill.
Projekta Legend sastāvā ietilpstošā četrstāvu ēka villa Churchill ir īpaša, šajā ēkā izvietoti tikai 5 apartamenti, ir pieejamas vietas pazemes autostāvvietā un mantu glabātuves. Griestu augstums apartamentos – ap 3,60 metri. Piedāvājam iegādei mūsdienīgus dizaina penthaus apartamentus, kas atrodas ēkas 3 un 4 stāvā. Kur lietderīgā platība apartamentu 3.stāvā - 270 kv.m., plus āra terases un balkoni ar platību - 100 kv.m., plus ekspluatējamais jumts - āra terase 4.stāvā - 300 kv.m., kopējā platība 670 kv.m.
Plašs un ērts telpu plānojums - ieejas halle, dzīvojamā istaba ar kamīnu, ar virtuvi un ēdamzonu, no visām telpām ir izeja uz āra terasēm, kabinets ar lielisku skatu uz jūru un kāpām, saimnieku guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobes telpu, trīs guļamistabas, divas vannas istabas, veļas telpa un viesu tualete, plaša jumta terase.
Mūsdienīgs telpu dizains un iekārtojums. Interjerā - līdz sīkumam pārdomātas detaļas un akcenti. Apdarē un apartamentu labiekārtošanā izmantoti tikai augstākās klases materiāli, mēbeles un interjera priekšmeti - izgatavoti pēc īpaša pasūtījuma.
Apartamentu pārdošanas cenā iekļautas 2 pazemes autostāvvietas vietas un mantu glabātuve, kā arī iebūvētās mēbeles. Villas Churchill iedzīvotāju ērtībām ir iespēja izmantot projektā Legend izvietoto SPA un baseinu kompleksu. Ērta kompleksa infrastruktūra un izcils concierge serviss. Projekts Legend atrodas kāpu zonā, 1-jā līnijā no jūras - Bulduros.
Unikāli dizaina apartamenti ar skatu uz jūru.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums