Jūrmala, Dzintari, Rīgas iela

3 istabu dzīvoklis jaunā projektā Dzintaros

Cena

240 800 €

Platība

73 m2

Stāvs

2/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdodam 3-istabu dzīvokli jaunā dzīvokļu kompleksā "Dzintaru pērle", Rīgas ielā 47, Dzintaros. Dzīvoklis izvietots ēkas 2 stāvā, tajā ir 2 guļamistabas, 2 sanmezgli, viesistaba ar virtuves zonu un āra terase. Dzīvokļa platība - 72.9 kv.m., tai skaitā balkons - 5 kv.m.
Dzīvokļa cena ar pilnu apdari - 240 800 EUR. Viena auto stāvvieta ir iekļauta cenā.
Projektā ir 27 dzīvokļi ar 2 līdz 3 guļamistabām, dzīvokļu platības no 68,0 līdz 124,5 kv.m. Griestu augstums dzīvokļos ir 3,1 metrs. Īpašuma juridiskais statuss - dzīvokļa īpašums.
Ēkā ir 3 kāpņu telpas un 3 lifti. Pirmā stāva dzīvokļiem ir savas privātās terases. Viena auto stāvvieta ēkas pagalmā ir iekļauta cenā.
Dzīvokļi tiek piedāvāti gan ar pelēko apdari gan ar pilnībā pabeigtu iekšējo apdari.
Pelekā apdare ietver sevī - ievilktas visas iekšējās komunikācijas, uzstādīti apkures radiatori, uzstādīti tualetes podi, sienas apšūtas ar reģipsi, ierīkota visa elektroinstalācija ar izvadiem un rozetēm.
Pilnībā pabeigta iekšējā apdare ir - fiksēts paraugs izmantojot premium klases materiālus: (sienu un griestu krāsojumu, grīdas - trīsslāņu ozolkoka parkets, augstie dizaina radiatori Cordivari Ardesia, iekštelpu koka durvis ražotas Latvijā , pilnībā aprīkotas vannas istabas ar kvalitatīvu santehniku ​​Hansgrohe, Villeroy&Boch , PAA).

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums