Rīga, Centrs, Ausekļa iela

Lielisks penthause tipa dzīvoklis pie Viesturdārza parka

Cena

950 000 €

Platība

253 m2

Stāvs

6/6

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Premium klases dzīvojamā māja Rīgas klusajā centrā, Ausekļa un Vidus ielas krustojumā. Ausekļa 14 projekts ir Valsts nozīmes Kultūras piemineklis un Latviešu slavenā arhitekta Konstantīna Pēkšēna (1859-1928) projektētais vēlīnā jūgendstila īres nams ar fasādē nolasāmām neoklasicisma iezīmēm. Fasāžu kompozīciju vertikalitāte, dekoratīvie rotājumi augšstāvos, ēku raksturojošais noapaļotais stūris un izvirzītā vainagojošā dzega šo namu padara īpašu un atpazīstamu apkaimes apbūves kontekstā.

Dzīvokļos ir restaurēti griestu rotājumi un dekori , restaurētas autentiskās ieejas durvis. Ēkā renovētas kāpņu telpas ar diviem liftiem, slēgta un apsargāta teritorija un konsjerža pakalpojumi. Ēkā ir izveidotas īpašas atpūtas zonas mājas iedzīvotājiem, velo novietnes un apstādījumi. Piedāvājumā penthouse tipa apartamenti ar trīs guļamistabām jaunajā rekonstruētajā projektā Ausekļa 14.

Dzīvoklis atrodas ēkas 6/6 stāvā. Dzīvokļa kopējā platība ir 252.8 kv.m. no tiem 20.9 kv.m. plaša terase.

Dzīvokļa cenā iekļauta 1 autostāvvieta nama iekšpagalmā.

PLĀNOJUMS:

- Apartamentos alumīnija konstrukcijas panorāmas logi;

- Atvērtā tipa viesistaba ar virtuves zonu;

- 3 guļamistabas, garderobes telpa, saimniecības telpa, 2 vannas istabas;

- Plaša terase 20.9 kv.m. platībā.

Penthouse apartamenti tiek piedāvāti ar balto apdari, Jūsu ērtībām iespējams izstrādāt individuālu interjera projektu. Luksus klases dzīvojamais nams ir aprīkots ar drošības aizsardzības sistēmām – slēgta apsargājama teritorija, čipa pieejas kartes, domofons, signalizācija. Griestu augstums apartamentos 4 metri. Lielisks penthause dzīvoklis Klusā centra sirdī pie Viesturdārza parka.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums