Rīga, Āgenskalns, Baložu iela

26.-27.aprīlī ATVĒRTO DURVJU DIENAS | #DzīvoĀgenskalnā

Cena

315 000 €

Platība

164 m2

Stāvs

2/2

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

⚜️Aicinām Tevi uz Atvērto durvju dienām, kas norisināsies divas dienas:
26. aprīlī, plkst. 12.00-18.00
27. aprīlī, plkst. 10.00-16.00

Dzīvoklī veiktais kapitālais remonts garantē augstu komfortu un mūsdienīgu dzīvesveidu, kurā ir 2 guļamistabas, 2 vannasistabas, Dzīvokļa platība 164 m2, Iebūvēta virtuve ar tehniku, Iebūvētas mēbeles, Aprīkoti sanmezgli, Kvalitatīvi restaurēta ēka, Siltinātas sienas un jumts un Privātā terase

📝 Reģistrējies uz Atvērto Durvju dienām šeit: www.ej.uz/baložu_iela_reģistrācija vai zemāk, aizpildnot pieteikuma formu!


Āgenskalns ir viens no zaļākajiem un omulīgākajiem Rīgas pilsētas rajoniem, ar savu īpašo un atšķirīgo arhitektūru, zaļajiem parkiem un skvēriem, kas tieši pēdējo gadu laikā ir guvis ievērību pircēju vidū. Āgenskalns ir spilgts piemērs arī tam, kā skaistākajās ēkās šajā rajonā sadzīvo internacionāla jūgendstila ietekme ar vācbaltiešu arhitektu darbiem. Āgenskalnā ir vairākas dzīvojamās un tirdzniecības ēkas, kas būvētas 19. un 20. gadsimtu mijā, kuras ir lieliski saglabātas un kurās jūtama izteikta jūgendstila ietekme fasādē un rotājumos.

Piedāvājam iegādāties plašu un labi nosiltinātu dzīvokli ar augstiem griestiem un jauku terasi vienā no skaistajām Āgenskalna koka arhitektūras pērlēm - uz klusās un zaļās Baložu ielas, pašā Āgenskalna sirdī. Mājā ir tikai 4 dzīvokļi.

Īpašums tiek pārdots kā atsevišķs dzīvokļa īpašums.
Restaurētās trīsstāvu koka ēkas vienā no divām kāpņu telpām atrodas šis plašais dzīvoklis, un tas aizņem ēkas pēdējo stāvu. Kopēja dzīvokļa platība - 220 kv.m., no tās lietderīgā platība - 164 kv.m., pārējie 56 kv.m. tiek izmantoti praktiskām noliktavas telpām.

Kapitālais remonts dzīvoklī tika veikts 2015 gadā. Dzīvoklim ir nestandarta plānojums - ar ieejas daļu, plašu un gaišu viesistabu, kur vieta atrasta vairākām zonām - pusdienošanas vietai, atpūtas zonai, atsevišķi nodalītai virtuves zonai, dzīvoklī ir divas guļamistabas - saimnieku guļamistaba ar savu garderobi un vannas istabu, plaša bērnu guļamistaba ar aktīvo spēļu zonu un guļvietu(šo telpu var sadalīt 2 guļamistabās), vēl viena vannas istaba un saimniecības telpa, vairākas noliktavas un iebūvētie skapji, terase.

Dzīvokļa sienas un jumts nosiltināts ar labākajiem siltumizolācijas materiāliem. Ir uzstādīti jauni koka logi un jumta logi no Velux, koka durvis, ierīkota individuāla gāzes apkure, uzstādīti dizaina radiatori, ir kondicionieri.

Dzīvokļa apdarē izmantoti materiāli un darbs, gan no vietējiem ražotājiem, gan no Eiropas premium klases ražotājiem - ozola masīvkoka dēļu (24mm) grīda, dizaina flīzes, Hansgrohe un Villeroy&Boch santehnika. Virtuve aprīkota ar visu nepieciešamo iebūvēto tehniku (MIELE plīts, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna; LIEBHERR dubultais ledusskapis, vīna skapis). MIELE veļas mašīna un žāvētājs. Komunikācijas: apkure - gāze(individuālais gāzes katls), elektrība, pilsētas ūdens un elektrība, optiskais internets. Plašs mūsdienīga dizaina dzīvoklis zaļā vidē Āgenskalnā, ar patīkamu skatu uz Mārtiņa ielu un kluso zaļo iekšpagalmu. Griestu augstums līdz 3,80 m.

Pārdošanas cenā iekļautas - 1 virszemes autostāvvieta, visas mēbeles un iebūvētā tehnika.

Labiekārtots pagalms ar autostāvvietām. Lieliska pilsētas infrastruktūra un atrašanās vieta - blakus pirmsskola, ģimnāzija un mūzikas skola, 5 minūšu pastaigas attālumā pieejami parki un atpūtas vietas apkārtējās ēkas - mazstāvu būves, klasiska stila pirmskara laika ēkas. Tuvumā arī veikali, Kalnciema kvartāla tirgus, skolas, bērnudārzs, doktorāts, restorāni un kafejnīcas, pilsētas sabiedriskais transports.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums