Rīga, Mežaparks, Čiekuru iela

Dzīvoklis Mežaparka village

Cena

149 556 €

Platība

62 m2

Stāvs

1/4

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Mežaparka Village ir Comfort + klases, ciemata tipa projekts, kuru veido 8 rindu mājas – PRIEDE un BĒRZS, un 2 daudzdzīvokļu mājas – OZOLS un LIEPA. 50 jauni mājokļi cilvēkiem, kuri novērtē komfortu, kvalitāti un ilgtspējīgu dizainu, kā arī dabas tuvumu, plašas aktīvās atpūtas iespējas un pārdomātu, bērniem draudzīgu vidi.

Projekts Mežaparka Village atrodas Čiekuru ielā, 150 m attālumā no Mežaparka promenādes. Mežaparka Village ir askētisks, harmonisks, mūsdienīgas arhitektūras izpildījums - dzelzsbetona kanelūras fragmentēta fasāde ar kombinētu koka apdari, balkoni un tereses, plaši logi un augstie griesti, skaistas kāpņu/koplietošanas telpas, apzaļumota, ar sporta, bērnu un atpūtas zonām aprīkota ciemata teritorija, virszemes autostāvvietas un velo novietnes.

Izvēlei pieejami 30 pārdomāti un funkcionāli dzīvokļu plānojumi no 24 līdz 96 m2, māju platība sasniedz 110 m2. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu Premium klases iekšējo apdari. Dzīvokļu apdarei izvēlēta dabas toņu palete, kas papildināta ar gaiši brūnām dabiskā ozolkoka grīdām. Vannas istabu apdare - lielformāta akmens masas flīzes no ražotāja VIVES, mūsdienīga dizaina santehnika no ražotāja Hatria, Bianchi, un iebūvētas Kaldewei vannas.

Projekta nodošana ekspluatācijā plānota 2023. gada pavasarī. Šobrīd tiek veiktas dzīvokļu rezervācijas.





Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums