Rīga, Centrs, Elizabetes iela

Mūsdienīgs un pilnībā aprīkots dizaina dzīvoklis Tal Residence

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

208 m2

Stāvs

7/8

Guļamistabas

4

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu un ar izsmalcinātu dizainu veidotu trīs - četru guļamistabu divstāvu dzīvokli projektā Tal Residence ēkas 7 un 8 stāvā.

Mūsdienīgais un pilnībā aprīkotais dzīvoklis ir gatavs dzīvošanai un atrodas Klusā centra un Art Noveau sirdī - Elizabetes ielā 39, projektā Tal Residence.

Dzīvokļa 1 stāvā ērti izvietota ieejas halle un viesu tualete, kabinets, guļamistaba ar savu atsevišķu vannas istabu, garderobes telpa, veļas telpa, plaša dzīvojamā istaba un virtuves, ēdamzona ar izeju uz āra terasi un lieliskiem skatiem uz Rīgas Klusā centra namu jumtiem un skaisto Elizabetes ielu, dzīvokļa 2 stāvā izvietotas - 2 guļamistabas, terase, garderobes telpa un plaša vannas istaba. Izcils interjers, koka kāpnes - pēc pasūtījuma īpaši šim dzīvoklim. Izcilā atrašanās vieta un arhitektūras risinājumi, kā arī panorāmas lifts un pazemes stāvvieta ir šī projekta unikālās priekšrocības. Mūsdienīgā ēka lieliski iekļaujas apkārtējā arhitektūrā un vidē, līdzās tai atrodas Jūgendstila arhitektūras pērles, labiekārtoti un apzaļumoti parki, izsmalcināti restorāni un elegantākie nami pilsētā. Astoņstāvu namā ir 34 apartamenti, izbūvēti lifti, tiek nodrošināta videonovērošana, 24/7 apsardze un konsjerža pakalpojumi. Dzīvoklis ir pilnībā labiekārtots un mēbelēts. Pārdošanas cenā iekļautas 2 pazemes autostāvvietas vietas. Elegants dzaina dzīvoklis - dinamiskai un ērtai dzīvei Rīgas klusajā centrā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums