Rīga, Centrs, Krāslavas iela

KRĀSLAVAS IELA 14

Iespēja iegādāties nelielas platības dzīvokļus Rīgas vēsturiskajā centrā, Krāslavas ielā 14.

Jaunbūvei Krāslava ielā 14 ir centrāls novietojums ar augstu potenciālu, tā atrodas tikai 5-7 min gājienā no Rīgas Centrālās stacijas, un ar projekta Rail Baltic realizāciju, novietojums kļūs īpaši ērts satiksmei ne tikai uz citām Rīgas pilsētas daļām, bet arī uz citām Latvijas, Baltijas un Eiropas pilsētām. Jau šobrīd ar jaunajiem Vivi vilcieniem, komfortabli var noklūt Viļņā un citās Latvijas pilsētās.

Blakus atrodas vairāki parki, skeitparks, pārtikas veikali un dažadu pakalpojumu sniedzēji. Jau šobrīd ar jaunajiem Vivi vilcieniem, komfortabli var noklūt Viļņā un citās Latvijas pilsētās.

Īpašums piemērots dažadai izmantošanai:
- pirmreizējais mājoklis vai pilsētas dzīvoklis (visos dzīvokļos ir pilnā apdare)
- telpas komercdarbībai (salons, veikals vai birojs )
- investīciju objekts ( ilgtermiņa vai īstermina īrei) , ēkā ir pieejami vairāki dzīvokļi 1.stāvā, kurus var ērti apkalpot vai arī apvienot

Projektā ir pieejami 12 - 1 istabas studio, vienas un trīs guļamistabu dzīvokļi platībā no 16.80 – 58.90 m2, kas izvietoti ēkas 1 un 2.stāvā. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, vairākiem dzīvokļiem vitrīnu logi, daudz dienas gaismas. Ir pieejama autostāvvieta.

Cenas sākot no 38 000 EUR.

Nams ir sadalīts dzīvokļa īpašumos, zeme īpašumā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums