Rīga, Klīversala, Kuģu iela

Dzīvoklis HoffmanN Rezidencē

Cena

219 900 €

Platība

72 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājumā trīs 3 istabu dzīvoklis HoffmaN Rezidencē.
Dzīvoklis atrodas nama piektajā 5 stāvā ar kopējo platību 72,3 m2.
Ar izteikti labu plānojumu
Dzīvoklis ar pilnu apdari un iebūvētu virtuvi!

HoffmanN Rezidence - dzīvojamās mājas rekonstrukcijas projekts Rīgā, Latvijā. Projekta ēka atrodas iecienītā rajonā - Klīversalā, pie Daugavas krastmalas, no kuras paveras panorāmas skats uz Rīgas vecpilsētu. Rīgas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Dzīvojamā ēka celta 1901. gadā kā īres nams, tās autors - arhitekts tehniķis V. Hofmanis. Ielas fasāžu arhitektoniskā kompozīcija veidota vienotā neorenesanses stilistikā, ar nedaudz akcentētiem stūra rizalītiem.
Projektu un būvdarbus paredzēts pabeigt 2022. gadā. Projekta izstrāde paredz 20. gadsimta sākumā celtās eklektisma stilā ieturētās ēkas rekonstrukciju.
Hoffman Rezidence ir 6 stāvu ēka sadalīta 50 mājīgos dzīvokļos, 3 loftos un 7 ekskluzīvos jumta stāva penthouse dzīvokļos. Pagrabstāvā atradīsies 6 privātās garāžas, velo novietne un pieejamas individuālas noliktavas.
Efektīvu plānojumu 1-4 istabu dzīvokļi ar augstiem griestiem, skatu uz Daugavu vai pagalmu, un tikai 5 minūšu gājiena attālumā no pilsētas centra.
Šī attīstības projekta mērķis ir saglabāt ēkas vēsturisko vērtību, rekonstruējot ēku un renovējot fasādi, bet vienlaikus modernizējot to ar efektīviem inženiertehniskajiem risinājumiem.
Neskatoties uz nelielo attālumu līdz Vecpilsētai un pilsētas centram, Klīversala apkaime ir ar ērtu un attīstītu infrastruktūru - ērts sabiedriskais transports, Latvijas Nacionālā Bibliotēka, Uzvaras parks, Sakuras dārzs un zaļās zonas pastaigām vai sportam svaigā gaisā, iepirkšanos atvieglos ērtais veikalu un iepirkšanās centru tuvums. Ģimenēm ar bērniem, Hoffmann rezidences tuvumā pieejami gan pirmsskolas nodarbību centri, bērnu dārzi un skolas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums