Rīga, Centrs, Lāčplēša iela

Club Central Residence II

Club Central Residence II ir elegants un mūsdienīgs jaunais projekts ar gaišiem, plašiem un kvalitatīviem dzīvokļiem atrodas prestižajā Baznīcas un Lāčplēša ielas krustojumā - pašā Rīgas centrā. Arhitekta Uģa Zābera projektētais nams atklāts 2019.gadā un tā kopējā platība 3990 m²: tas ir 7 stāvu dzīvojamais nams ar pazemes autostāvvietu un komerctelpām 1.stāvā. Namā ir 28 dzīvokļi. Ēkas fasāde pieskaņota gan kopējai Baznīcas ielas, gan arī jau projekta ietvaros tapušās pirmās ēkas – „Club Central Residence” - estētikai, izmantojot līdzīgus arhitektoniskos risinājumus un tonalitāti, bet fasādes apdarē izmantotais stikls atstaro apkārtējo apbūvi un nodrošina maksimālu izgaismojumu, kā arī plašas, gaišas telpas iekšienē. Rudens toņos ieturētā koka tekstūra rada mājīgumu un sasaisti ar kādreizējo, vēsturisko koka apbūvi zemesgabalā un ar blakus ēkām, bet Lielvārdes jostas elementi sasaucas ar ielas nosaukumu Lāčplēša. Fasādē iekļauti arī līdzās esošās vecās Ģertrūdes baznīcas arhitektūras elementi. Interjera apdares materiāli un elementi izvēlēti atbilstoši mūsdienu augstākās klases komforta līmenim, lai organiski iekļautos ērtajā un komfortablajā dzīvokļu plānojumā. Namā ir plaša, reprezentabla parādes ieejas halle (lobby) ar kamīnu. Nama unikālo identitāti papildina restaurēts vēsturiskais 19. gadsimta griestu gleznojums, kas saglabājies no iepriekšējās koka apbūves. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari - ekoloģiskas koka grīdas, itāļu akmens masas flīzes un skaistas tapetes. Trijos dzīvokļos iekārtotas arī iebūvētās virtuves mēbeles ar augstas klases tehniku un pieejams arī pilnībā aprīkots un mēbelēts demo dzīvoklis ēkas 5.stāvā. Ēkā būs iebūvēts kluss un elegants lifts. Pieejama pazemes autostāvvieta un mantu glabātuves.

Šī ēka konkursā „Latvijas Būvniecības Gada balva 2019” nominācijā „Jauna dzīvojamā ēka” tika atzīta par aizvadītā gada labāko projektu. Žūrija, apsekojot ēku klātienē, atzīmēja tās augsto kvalitātes līmeni, bet būvkonstruktori novērtēja ēku par drošu. Šobrīd, šis ir vienīgais gatavais luksusa klases jaunais projekts, ar pilnu apdari, Rīgas centrā. Namā ierīkots gan pilnībā mēbelēts demo dzīvoklis, gan trīs no dzīvokļiem aprīkoti ar augstas kvalitātes iebūvētajām virtuvēm un nepieciešamo tehniku.

Noslēpumainā un aktīvā Vecrīga, izsmalcinātais Klusais centrs ar skaistām jūgendstila ēkām, labiekārtotie pilsētas parki, augstākās klases restorāni, tirdzniecības centri un visi ikdienā nepieciešamie pakalpojumi - viss atrodas tepat līdzās. Šis ir projekts tiem, kuri izvēlās vislabāko it visā!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums