Rīga, Centrs, Vesetas iela

3 guļamistabu dzīvoklis jaunajā RENAISSANCE projektā

Cena

626 600 €

Platība

188 m2

Stāvs

2/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei lielisku trīs istabu dzīvokli mūsdienīgajā projektā “Renaissance”. 188,2 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis (lietderīgā platība - 156,5 kvadrātmetri), kas piedāvā ērta un moderna dzīves veida baudījumu, sastāv no viesistabas, divām guļamistabām un divām vannas istabām. Kā izcilu priekšrocību šai burvīgajai dzīvesvietai var akcentēt dzīvokļa 31,7 kvadrātmetrus plašo āra terasi, uz kura iespējams lieliski izbaudīt mierpilnus vakarus un naksnīgās pilsētas sapņainos skatus. Dzīvokļi atrodas pavisam tuvu Rīgas Klusā centra sirdij - Rīgas mūsdienu arhitektūras centra reģionā uz dinamiskās un reizē klusās Vesetas ielas.



Paverot mājokļa durvis, acīm paveras plašas, minimālā manierē veidotas telpas – to apdare, kas sastāv no neitrālos toņos ieturētiem augstvērtīgiem materiāliem, harmoniski mijiedarbojas ar augstajiem griestiem un plašo dzīvojamo vidi. Pateicoties lielajiem logiem, iekštelpās viennozīmīgi nodrošināta apburoša gaišuma, atvērtības un brīvības sajūta. Papildus estētiskam un vizuāli izsmalcinātam izskatam, dzīvoklis garantēs patiesi elegantu dzīvesveidu paaugstināta komforta apstākļos – iekšējā apdare, veidota atbilstoši augstākās ilgtspējības un kvalitātes standartiem, mājokli izceļot kā patiesi izcilu dzīves vietu mūsdienīguma un izcilas arhitektūras cienītājiem.



Ēkā uzstādīts jauns ātrgaitas lifts, kā arī par atsevišķu samaksu pieejamas vietas autostāvvietā. Projektā “Renaissance” katram dzīvoklim ir atvēlēta atsevišķa saimniecības telpa ēkas pirmajā stāvā, sniedzot parocīgas un ērtas iespējas dažādu ikdienas priekšmetu uzglabāšanai.



Projekta arhitekts un iekštelpu dizains izstrādāts pazīstamajā arhitektūras birojā “SARMA & NORDE Arhitekti”.



Logi: Schuco alumīnija fasādes sistēmas ar divkameru stikla paketēm.

Ventilācija: dzīvokļos tā tiek nodrošināta ar lokāliem nosūces ventilatoriem un gaisa kompensāciju caur logos iebūvētām “VentoFrame” iekārtām.

Kondicionēšana sistēma: katram dzīvoklim paredzēta individuāla dzesēšanas sistēma, kas nodrošināta ar VRF sistēmu, kas sastāv no āra bloka 1. stāva autostāvvietā un iekšējiem telpas dzesētājiem. Skaitītāji - aukstajam ūdenim, siltumam un elektrībai.

Apkure: katram dzīvoklim individuāls sadales mezgls ar uzskaites skaitītājiem. Ēkas inženiersistēmu siltumapgādi nodrošina siltuma mezgls.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums