Jūrmala, Dzintari, Dzintaru prospekts

Ekskluzīvs projekts DZINTARU PROSPEKTS 44

Cena

2 300 000 €

Platība

528 m2

Stāvs

4

Guļamistabas

4

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Dzintaros, pie jūras, priežu parka un jūras šalkoņas ieskauta atrodas mūsdienu arhitektūras un dizaina pērle - projekts Dzintaru prospekts 44.

Projekts Dzintaru prospekts 44 ir lielisks mūsdienu arhitektūras paraugs, kas labi sadzīvo ar klasisko koka Jūrmalas arhitektūru un piedāvā tās iedzīvotājiem - plašu, pārdomātu un komfortablu dzīves vidi.

Pēc augstākās kvalitātes standartiem būvētā 4 stāvu rindu mājas ēka, kas sastāv no 4 apartamentiem, ar plašu un drošu pazemes autostāvvietu un mantu glabātuvēm, panorāmas liftu.

Sarežģītas ģeometriskas formas un vairāklīmeņu arhitektūras spēle ēkas fasādē, lielas tonēta stiklojuma virsmas, vairākos līmeņos izbūvētās terases un balkoni piešķir ēkai individuālu stilu un izceļ to uz apkārtējo ēku fona.

Ēkas iekšpusē tās iedzīvotājiem ir iespēja baudīt plašuma un gaismas saspēli, izcila skaņas un siltuma izlācija, mūsdienīgie gaisa apmaiņas un ventilācijas risinājumi - piešķir īpašu komfortu tās iedzīvotājiem.

Piedāvājam iegādei ekskluzīvu rindu mājas daļu - Dzintaros, Dzintaru prospektā 44, Jūrmalā.

Ekskluzīvās rindu mājai ir 4 līmeņi, kur pirmajos trijos izvietotas - dzīvojamā istaba, virtuves zona, 4 guļamistabas, 4 vannas istabas, vairākas terases un balkoni, neliels zemes gabals lietošanā.

Telpas tiek piedāvātas ar "pelēko" apdari.

Pārdošanas cenā iekļautas 2 pazemes autostāvvietas vietas un 2 mantu glabātuves. Izcila vieta Jūsu jaunajām mājā - klusā un zaļā Jūrmalas reģionā, blakus jūrai un baltai smilšu pludmalei.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums