Babītes novads, Piņķi, Jūras iela

Jurmala Golf Resort

Jurmala Golf Resort ir mūsdienīga dzīves vide dinamiskās galvaspilsētas Rīgas un saulainās kūrortpilsētas Jūrmalas viduspunktā. Ap strarptautisku atzinību guvušo pasaules līmeņa golfa klubu Jurmala Golf Club & Hotel uzsākta pirmo Golfa pilsētvillu būvniecība, kuru iegāde un priekšrezervācija iespējama jau tagad! Pirmās divas pilsētvillas tiks nodotas ekspluatācijā jau šī gada martā. Pirmajā kārtā plānots attīstīt 45 elegantas mājvietas.

Jurmala Golf Resort iedzīvotāji varēs izbaudīt rezidentu privilēģijas, izmantojot lojalitātes programmu, kas ietvers sevī izdevīgus piedāvājumus Jurmala Golf Club & Hotel restorāna, golfa laukuma, fitnesa un spa u.c. pakalpojumu izmantošanai.

Energoefektīvās pilsētvillas veidotas, izmantojot augstas kvalitātes apdares materiālus un tās tiek piedāvātas iegādei ar pilnu apdari. Katram īpašumam tiks pieslēgta gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija. Mājas lieliski papildina pirmā stāva terase, kurā būs iespēja nesteidzīgi baudīt piepilsētas dzīves mieru.

Ap Golfa pilsētvillām veidota attīstīta un droša infrastruktūra. Apkaime ir labiekārtota ar izbūvētām ielām un apgaismojumu, ir uzstādīta ielu video novērošana un, papildu iedzīvotāju drošībai, uzstādīta arī barjera, kas ļauj apkaimē iebraukt kontrolētai cilvēku plūsmai.

Mārupes novads ir lieliski piemērots dabas un pilsētas dzīves piekritējiem. Novadā pieejamas dažādas aktīvās atpūtas iespējas – golfs, slidošana, jāšanas sports, ūdens aktivitātes un vēl dažādas aktivitātes, kuras iespējams realizēt gan iekštelpās, gan arī svaigā gaisā. Šī būs lieliska dzīvesvieta arī ģimenēm ar bērniem. Novadā atrodas vairākas kvalitatīvas izglītības iespējas visa vecuma bērniem, tā piemēram, Exupery International School, King's College, International School of Latvia, privātās pirmsskolas izglītības iestādes u.c.

Mūsdienīgās un funkcionālās mājas paredzētas gan nesteidzīgas un komfortablas dzīves baudītājiem, gan arī daudzveidīgas sabiedriskās dzīves cienītājiem. Vien 10 minūšu brauciena attālumā atrodas Jūrmala, kuru, plašo iespēju spektru dēļ, iecienījuši gan vietējie iedzīvotāji, gan arī pilsētas viesi. Festivāli un koncerti Dzintaru koncertzālē, pastaigas pa Jomas ielas promenādi, aktīvās atpūtas baudīšana Dzintaru mežaparkā, šarmantie restorāni un pastaigas gar jūras krastu ir tikai dažas no iespējām, kuras pieejamas, Jūrmalai esot rokas stiepiena attālumā.

Kultūras dzīves cienītāji novērtēs galvas pilsētas tuvumu. Rīgas centrs atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Jurmala Golf Resort. UNESCO Pasaules mantojumā iekļautais Rīgas vēsturiskais centrs, daudzveidīgas kultūras iespējas, plaši un labiekārtoti parki, gastronomiskie baudījumi mūsdienīgos restorānos.

Jurmala Golf Resort ir mājvieta dzīves baudīšanas entuziastiem. Tiem, kuri novērtē kā mieru un harmoniju, tā arī tiem, kuri vēlas “turēt roku” uz Rīgas un Jūrmalas daudzveidīgo iespēju pulsa.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums