Carnikavas novads, Garciems, Kalna iela

Plaša ģimenes māja pie jūras

Cena

765 000 €

Platība

352 m2

Zeme

1 160 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod ģimenes māju priežu meža ielokā, jūras tuvumā. Plaša privātmāja klusā vietā Garciemā ar skaisti iekoptu dārzu un labiekārtotu teritoriju. Dzīvojamā māja tiek pārdota bez mēbelēm un gaismas ķermeņiem.
Īpašums sastāv no:
-1160 m2 liela zemes gabala;
-divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 352 m2.
Mājai ir divi virszemes stāvi, garāža vienai automašīnai, praktisks plānojums un pievilcīgs dizains.

Ēkas plānojums: pirmajā stāvā – plaša dzīvojamā istaba ar augstiem griestiem, kamīnu un izeju uz terasi, 2 virtuves ar iebūvētām mēbelēm un visu nepieciešamo sadzīves tehniku, guļamistaba, kabinets, katla telpa, 3 sanitārie mezgli, sauna, sporta zāle ar kamīnu, garāža.
Ēkas otrajā stāvā – 4 guļamistabas, garderobe, 2 sanitārie mezgli.
Telpu griestu augstums pirmajā stāvā 3-4,7 m, otrajā stāvā 2,70 m. Teritorija ir pilnībā labiekārtota ar dārza apgaismojumu un jaunu bruģa segumu. Īpašumu apsargā apsardzes uzņēmums.
Mājas pamati, monolīts dzelzbetons. Ārsienas un karksi – ķieģelu mūris. Pārsegumi – monolītais gāzbetons. Jumts – ruberoīds. Vārti verami ar pulti, visiem mājas logiem elektriskās žalūzijas. Trīskāršs stiklojums, logi ir apsildāmi. Visās istabās gaisa kondicionieri.
Komunikācijas: gāzes apkure (apkures sistēma Junker) – siltās grīdas , vietējais ūdens dziļurbums 85m, kanalizācija – bioloģiskā. Zāliena un dārza laistīšanai ierīkots laistīšanas sūknis (vietējā ūdens spice 10m). Mājā ierīkota piespiedu ventilācija/rekuperācijas ierīce, kura nodrošina svaigu gaisu un labu mikroklimatu. Drošības risinājumus īpašumā nodrošina apsardzes kompānija.
Īpašnieks izskata maiņas īpašumu piedāvājumus.

Ja šis īpašums ir Jūs ieinteresējis, zvaniet, vienosimies par apskati.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums