Garkalnes novads, Upesciems

Rezidences UPE

Rezidences UPE ir moderns, izsmalcināts un ieturēts minimālisma stilā, premium klases privātmāju komplekss, kas atrodas tikai 20 kilometru attālumā no Rīgas centra – Upesciemā. Projekta lakoniskais nosaukums ne tikai atspoguļo apdzīvoto vietu, kurā atrodas, bet arī konkrētās ielas, kuru garumā slejas unikālās, tumšos toņos apvītās ēkas. Upeņu, Plūmju un Elenburgas ielas – tās apvīs Rezidences UPE mājokļus, atspoguļojot tiem raksturīgo funkcionalitāti, mūsdienīgumu un izcilu dzīves un vides kvalitāti.

Mierpilnajā un ainaviskajā privātmāju kompleksā Rezidences UPE plānots uzbuvēt desmit vienota un ieturēta skandināvu arhitektūras stila privātmājas. Atrašanās vien pāris minūšu brauciena attālumā no pulsējošās galvaspilsētas Rīgas, padara dzīvi šī projekta ietvaros par īpaši pievilcīgu tiem, kuru ikdienas pienākumi pildāmi galvaspilsētā un kuriem, lai sasniegtu patiesu dvēseles idilli, nepieciešams izjust mieru, klusumu un dabas tuvumu atelpas brīžos.

Rezidences UPE ir mūsdienīgs komplekss, kura apkārtne nodrošina tā rezidentus ar pilnvērtīgu dzīves baudījumu. Projekta apkaimē ir pieejamas tādas labiekārtotas atpūtas vietas kā: muižas parks, Alberta dīķis, Pētera dīķis un citas pludmales pie neskaitāmajiem Upesciema dīķiem. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem tuvumā ir pieejams Wake parks un Upesciema stadions. Nenoliedzama priekšrocība ir attīstītā infrastruktūra – apkārtnē kursē Rīgas Satiksmes transports, atrodas Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola, Tautas bibliotēka, ārsta privātprakse, dienas centrs un veikali, publiskās zonas ir nodrošinātas ar apgaismotiem ceļiem, ietvēm un veloceliņiem.

Ciemata teritorijā atrodas 10 īpašumi ar labiekārtotiem zemes gabaliem no 1200 līdz 1800 kvadrātmetriem, ar mūsdienīgām un plašām dzīvojamajām ēkām platībās no 230 līdz 310 kvadrātmetriem, kas jaunajiem īpašniekiem tiek piedāvātas ar dizaineru izstrādātu augstas kvalitātes pilnu iekšējo apdari, tajā skaitā iebūvētām mēbelēm, santehniku un virtuves aprīkojumu.

Dzīve Rezidences UPE ir raksturojama kā harmoniska, droša un mūsdienīga. Meža un ūdens tuvums nodrošina ekoloģiski tīru un dabisku vidi, kas padara Rezidences UPE par ideālu vietu cilvēkiem ar augstām prasībām gan pret estētisko vidi sev apkārt, gan veselību un dzīves ērtībām.

Broker image

Sazinies ar mums