Garkalnes novads, Langstiņi, Elenburgas iela

Ģimenes māja Langstiņos

Cena

320 000 €

Platība

258 m2

Zeme

2 530 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdot kompaktu 4 guļamistabu “modernās guļbūves” māju Langstiņu centrā, 600 m attālumā no Langstiņu ezera. Skaisti iekoptais dārzs un zāliens rada savrupas oāzes sajūtu, kur pēc darba patverties no pilsētas burzmas.

Balkonveida terases gan pirmajā, gan otrajā stāvā ļaus baudīt dabu visos gadalaikos.

Pirmajā stāvā izvietota plaša un gaiša viesistaba ar virtuvi un ēdamistabu, no viesistabas izeja uz terasi, papildus komfortu pirmajā stāvā rada flīzētās grīdas un malkas kamīns. Līdzās viesistabai atrodas guļamistaba un vannas istaba ar dušu, kā arī saimniecības telpa, no kuras izeja uz plašu garāžu 2 automašīnām. Papildus pirmajā stāvā pie galvenās ieejas izvietota 8,5 m2 liela priekštelpa un 5,5, m2 liels vējtveris. Bruģēts iebraucamais ceļš un pagalms.

Otrajā stāvā izvietotas 3 guļamistabas un vannas istaba ar vannu, no divām guļamistabām izeja uz balkonu.

Ēkai ir autonoms ūdens dziļurbums, kanalizācijai – bioloģiskā nosēdaka.

Mājai gāzes apkure.



Laba ģimenes māja netālu no Rīgas.



Langstiņi šobrīd ir viena no pieprasītākajam Pierīgas vietām, gleznainumu un mierīgo dzīvesveidu šajā apvidū ir novērtējuši daudzi ievērojamākie Latvijas biznesa elites pārstāvji.

Langstiņi ir priežu meža ieskauti un atrodas 15 km attālumā no Rīgas centra. Senās priedes piepilda gaisu ar spirdzinošu skuju aromātu un rada Langstiņos neatkārtojamu harmonijas un mājīguma atmosfēru. Īpaši atzīmējams ir Langstiņu ezers, kas ir viena no Latvijas tīrākajām ūdenstilpnēm –lieliska vieta peldēm un atpūtai ģimenes lokā. Pie ezera ir ierīkoti volejbola laukumi, piestātne, bērnu pilsētiņa un brīnišķīga piknika vieta.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums