Jūrmala, Dubulti, Parka iela

Privātmāja jūras krastā Jūrmalā Dubultu centrā

Cena

2 500 000 €

Platība

638 m2

Zeme

3 199 m2

Guļamistabas

6

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Šis izcilais īpašums atrodas gar gleznaino Jūrmalas Dubulti centra piekrasti, un tā piedāvā idillisku atpūtu ģimenēm, kas meklē mieru pie jūras. Šī rezidence atrodas burvīga priežu meža vidū un tikai 70 metru attālumā no smilšainajiem krastiem. Šī rezidence iemieso piekrastes dzīvi tās vislabākajā veidā.

Galvenā rezidence lepojas ar dizainu, ko raksturo gaiši, mierīgi toņi un plaši logi, no kuriem paveras panorāmas skats uz apkārtējo pagalmu un debeszilo Baltijas jūras plašumu. Īpašums, kas aptver dāsnu 3199 kvadrātmetru lielu zemes gabalu, sastāv no divām atšķirīgām struktūrām: plašas dzīvojamās mājas 638 kvadrātmetru platībā un palīgēkas.

Galvenās dzīvesvietas pirmajā stāvā ir aicinoša biroja telpa, ietilpīga zāle, moderna virtuve, kompakta sporta zāle un atjaunojoša pirts, kas piedāvā dažādas ērtības, kas atbilst dažādām dzīvesveida vajadzībām. Paceļoties uz otro stāvu, paveras brīnišķīga atpūtas zona ar iespaidīgu skatu uz jūru, četras labiekārtotas guļamistabas un trīs eleganti iekārtotas vannas istabas. Trešais stāvs izstaro burvīgu gaisotni, kurā ir romantiska tējas istaba un divas papildu guļamistabas, kas ir lieliski piemērotas relaksācijas mirkļiem.

Aiz mājokļa robežām atrodas rūpīgi labiekārtots īpašums, ko raksturo zaļojošs valdzinājums un mierīga gaisotne. Konkrēti, īpašums gūst labumu no esoša detālplānojuma, kas atvieglo zemes gabala daļas iespējamo sadalīšanu, lai tajā varētu uzbūvēt papildu viesu māju, kas liecina par šī ievērojamā īpašuma daudzpusību un potenciālu.

Rezumējot, šis īpašums sniedz retu iespēju baudīt piekrastes dzīvi greznā, taču mierīgā vidē, piedāvājot ideālu audeklu lolotu ģimenes atmiņu radīšanai nākamajām paaudzēm.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums