MEŽAPARKA REZIDENCES

MEŽAPARKA REZIDENCES

Ja iepriekšējais gadsimts dāvāja Rīgai krāšņo dārzu pilsētu Mežaparku, tad šis gadsimts rod tam turpinājumu ar jaunu projektu – “Mežaparka Rezidences”. Mežaparks savulaik veidots kā dārzu pilsēta, prasmīgi kombinējot krāšņās dabas bagātības ar izcilu arhitektūru un atpūtas iespējām. Arī tagad Mežaparks ir saglabājis savas vērtības.
Koncepcijas ietvaros izstrādāti ekskluzīvi villu, dvīņu villu, rindu māju un mazstāvu ēku ar premium klases apartamentiem projekti. Savukārt sadarbībā ar jūsu izvēlētu arhitektu jebkuru no 19 atšķirīgajiem villu projektiem iespējams piemērot tieši jūsu vajadzībām. Varat iegādāties arī zemi savas sapņu mājas būvniecībai. Pieejamas platības, sākot no 1200 m2, ar iespēju apvienot vairākus zemesgabalus.
Koncepcijas autors ir Andris Kronbergs, viens no Latvijas izcilākajiem arhitektiem. Savrupmāju, dvīņu māju un dzīvokļu projektus šeit ir radījuši godalgoti Latvijas arhitekti: Gatis Didrihsons, Reinis Liepiņš, Andris Kronbergs, Atis Caune, kā arī ASV atzītais arhitekts Vladimir Arsene.
Īpaša uzmanība pievērsta projekta teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai. Iestādīti vairāk kā 13 000 jaunu augu – priedes, kadiķi, lapegles, rozes un krāšņi košumkrūmi. Projekta rietumu pusē top Mežaparkam tik raksturīgā priežu jaunaudze.
“Mežaparka Rezidences” atrodas vietā, kas veiksmīgi apvieno visu nepieciešamo mūsdienīgai dzīvei. Šeit iespējams gūt pilnīgu mieru prestižā un ekoloģiskā vidē. Baudīt izsmalcinātu dzīvesstilu, plašas aktīvās atpūtas iespējas, kultūras pasākumus un dabas ainavas. Turklāt īsa brauciena attālumā ir Rīgas centrs.

Broker image

Sazinies ar mums