Rīga, Mežaparks, Zušu iela

Arhitektūras pērle - dzīvojamā māja Mežaparkā.

Cena

725 000 €

Platība

422 m2

Zeme

2 236 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Skaists īpašums ar īpašu arhitektonisko vērtību - privātmāja Rīgā, Mežaparkā, kas būvēta pēc izcilā latviešu arhitekta Modra Ģelža izvērsta projekta, ietverot arī autentiskus mājas interjera risinājumus no iebūvēto mēbeļu rasējumiem, līdz krāsu un gaismekļu risinājumiem. Īpašuma pārdomātais funkcionālais plānojums apvienojumā ar smalkām, niansētām interjera detaļām, nodrošina šī īpašuma aktualitāti cauri laikiem.

Ēkai ir gaišs un plašs interjers, kur ēkas pirmajā stāvā ir izvietota viesistaba ar kamīnu, no kuras ar bīdāmu sienu atdalīta funkcionāla virtuves telpa, ļaujot tās pēc nepieciešamības vizuāli savienot, darbistaba, sanmezgls un pirts ar nelielu baseinu.

No otrā stāva halles kāpņu loka izvērsumā iesaistītas ieejas trīs guļamistabās ar garderobes telpu katrai un plašu kopējo higiēnas telpu. Otrā stāva telpas turpinās ārā, izejot uz vizuāli labi atvērto jumta dārzu.

Ēkas abos stāvos ir izvietotas plašas terases, no kurām paveras skats uz skaisti iekoptu, labiekārtotu dārzu, kas ļauj nesteidzīgi baudīt dabas burvību, meža un ezera tuvumu, atrodoties slēgtā teritorijā, klusā ciematā, vien dažu minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

2022.gadā uzstādītas saules baterijas, kas gaišajā gada periodā nosedz līdz 80% elektrības patēriņu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums