Ventspils novads, Jūrkalnes pagasts, Jaunarāji

Lielisks īpašums Jūrkalnes pagastā

Cena

690 000 €

Platība

663 m2

Zeme

8 400 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

7
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties lielisku lauku īpašumu Jūrkalnes pagastā,daudziem zināmo "Zaķu Krogs".
Īpašums atrodas Jūrkalnē, uz Ventspils - Liepājas šosejas,45 km no Ventspils, 24 km no Pāvilostas, 210 km no Rīgas un 600 m vai 15 minūšu pastaigas attālumā līdz skaistākajam stāvkrastam un pasakainai Baltijas jūras pludmalei.
Viesu Nams Zaķu krogs atrodas klusā apkārtnē, vietā, kurā nav jūtams pilsētas rosīgums. Jūrkalnes centrs ir 3 minūšu automašīnas brauciena attālumā.

Zaķu krogs nodrošina telpas pasākumiem, naktsmītnēm un atpūtai. Kompleksa stāvlaukumā vietas pietiks 30 un vairāk automobiļiem un svinības iespējams sarīkot līdz pat 80 cilvēku lielai kompānijai.
To nodrošina Banketu zāle ,Āra terase un Restorāna telpas.
Ikdienā darbojas kā restorāns ,viesnīca ar komfortabliem 7 numuriņiem / guļvietām 18 cilvēkiem un 25-45 papildus guļvietām otrajā stāvā/. Viesnīca piedāvā Pirts zonu ar nelielu baseinu un pirti. Pilnībā aprīkotu plašu ,vairāku telpu virtuvi ēdinātāju vajadzībām, kā arī vietu pasākumu teltij.

Īpašums sastāv:
- Zeme 0,84 ha;
- Ēka (krodziņš -viesnīca) kopējā platība 511 m² - 2 stāvi;
- Vasaras alus bārs 152,3 m².

Īpašums tiek pārdots ar visu nepieciešamo uzņēmējdarbībai, sākot ar svinību un galda piederumiem,virtuves aprīkojumu, mēbelēm un telpu aprīkojumu, beidzot ar tehniku āra darbiem un izklaidei.

Pieejams elektrības pieslēgums , vietējā ūdensapgāde (spice,attīrīšanas iekārtas ), vietējā kanalizācija, apkure: 2021 gada oktobrī nomainīts malkas apkures katls uz pilnībā automatizētu granulu apkures katlu ,paturot iespēju vajadzības gadījumā pārslēgt uz malkas apkuri,2017 gadā no jauna tika pārklāts lubiņu jumts,2018 gadā pilnībā tika veikta viesnīcas daļas renovācija,apstiprināts projekts saimniecības ēkas būvniecībai. Bezmaksas bezvadu internets .Viesnīcai ir plašs dārzs.
Skaistākais saulriets Jūrkalnē


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums