Rēzekne, Rūpnīcas iela

Komercapbūves zemesgabals Rēzeknē

Cena

1 000 000 €

Zeme

15 313 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod zemesgabalu Rēzeknē 15313m2 platībā, kas piemērots kopercapbūvei. Uz zemesgaba atrodas jaunbūve tirdzniecības centra vai rūpnīcas būvniecībai. Zemesgabals atrodas netālu no tādiem stratēģiski svarīgiem ceļiem, kā Valsts galvenais ceļš A13 un netālu no Lietuvas robeža (Medumi).

Zemesgabalam ir pieejamas tādas komunikācijas kā gāze, centrālā ūdens un kanalizācijas apgāde, elektrības pieslēgums.
Atbilstoši Rēzeknes valstspilsētas teriroijas plānojumam zemesgablsts atrodas Jauktas centra apbūves teritorijā (JC1), kuras galvenie izmantošanas veidi ir: izglītības un zinātnes iestāžu, rindu māju, savrupmāju, sporta ēku un būvju apbūve, daudzdzīvokļu māju, veselības aizsardzības iestāžu, tūrisma un atpūtas iestāžu apbūve, tirdzniecības un/vai pakalpojumu objektu apbūve, labiekārtota publiskā ārtelpa, biroju ēku apbūve. Teritorijas papildizmantošanas veidi ir: transporta apkalpojošā infrastruktūra un vieglās rūpniecības uzņēmumu apbūve.

Rēzekne ir viena no lielākajām valstspilsētām Latvijā ar īpašiem ekonomiskās izaugsmes nosacījumiem, kas patstāvīgi attīstās. Pilsētā ir viena no lielākajām koncertzālēm Latvijā, šeit atrodas daudzi dažadi ražošanas uzņēmumi.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums