Rīga, Centrs, Elizabetes iela

Queen Elizabeth

Pārdod dzīvokļus augstvērtīgi rekonstruētā, ekskluzīvā namīpašumā Elizabetes ielā 12. Eleganto un izsmalcināto namu, kas atrodas Jura Alunāna un Elizabetes ielu krustojumā 1886. gadā projektējis izcilais arhitekts Kārlis Johans Felsko. Viņa rokraksts ir redzams vairāk kā 120 eklektisma stila formās un neorenesanses manierē būvētās dzīvojamās mājas Rīgas vēsturiskā centra arhitektūrā. Elizabetes iela jau izsenis bijusi viena no prestižākajām Klusā centra ielām, kur līdzās vairākiem parkiem, muzejiem, teātriem, vēstniecībām, atrodas arī izsmalcināti veikali un restorāni.

Ēkai veikta pilna rekonstrukcija, nomainīti pārsegumi, jumts, visas inženierkomunikācijas, veikta fasādes renovācija un logu nomaiņa pret dubultveramajiem koka pakešu logiem. Logi vērsti uz Elizabetes ielu, Jura Alunāna ielu un mājas iekšpagalmu. Namā restaurētas elegantās vēsturiskās koka kāpnes, iebūvēti 2 lifti.

Māja sadalīta atsevišķos dzīvokļa īpašumos.

Nama kopējā platība 2637,3 m2, lietderīgā platība 2409,6 m2, tai skaitā dzīvokļu platība 1739,1 m2 un komerctelpu platība 670,5 m2. Ēkā 2 kāpņu telpas un izbūvēti 2 lifti. Vienai no kāpņu telpām lifta pieturvieta izbūvēta dzīvoklī.

Komerctelpas atrodas 1 un -1 stāvā, kas ir savienoti. Komerctelpas iespējams dalīt, izbūvētas 4 ieejas no fasādes daļas. Pagalmā 5 autostāvvietas.

Ēkā 11 dzīvokļi 120- 234 m2 platībā, 3,4 un 5 istabas, ar pilnu apdari, izbūvētām vannas istabām, mēbelēti (bez virtuves mēbelēm). Komerctelpas 1. stāvā un cokolstāvā ar pelēko apdari.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums