Rīga, Centrs, Jeruzalemes iela

Apbūves zeme Klusajā centrā

Cena

1 800 000 €

Zeme

1 936 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod taisnstūra formas zemesgabalu pie Jeruzalemes un Dzirnavu ielu krustojuma, izmantojamu daudzveidīgai dzīvojamai un komerciāla rakstura apbūvei, kas atrodas jauktas centra apbūves teritorijā JC8. Zemesgabala kopējā platība 1936 m2, atļautās izmantošanas veidi: Daudzdzīvokļu māju apbūve, Biroju ēku apbūve tirdzniecības un/vai pakalpojumu objektu apbūve, tūrisma un atpūtas iestāžu apbūve, sporta ēku un būvju apbūve; veselības aizsardzības iestāžu apbūve, labiekārtota publiskā ārtelpa.
Uz zemes gabalu attiecas perimetrālās apbūves noteikumi, atļautais stāvu skaits: 6-7 stāvi. Līdz 6 stāvu apbūvē maksimālā apbūves intensitāte: 220%, minimālā brīvā teritorija: 15%.

Blakus zemesgabalam atrodas dzīvojamo namu komplekss, kurā atrodas trīs daudzdzīvokļu nami - divas jaunbūves un viens rekonstruēts nams, kura fasāde vērsta pret nelielo un kluso Jeruzalemes ielu. Šim zemesgabalam ir liels potenciāls, un kā viens no apbūves veidiem, kurš iekļautos blakus esošo namu ansamblī ir daudzdzīvokļu dzīvojamais nams. Zemesgabala tuvākajā apkārtnē atrodas krāšņākie Rīgas jūgendstila nami, kā arī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un Rīgas pilsētas ievērojamākie parki - Kronvalda un Bastejkalna parks. Pilsētas centrs sasniedzams dažu minūšu attālumā.

Zemesgabals sagatavots jaunas būvniecības uzsākšanai.

Broker image

Sazinies ar mums