Rīga, Centrs, Zaubes iela

Namīpašums Zaubes ielā 2, Rīgas centrā

Cena

1 290 000 €

Platība

751 m2

Zeme

998 m2

Stāvs

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei dzīvojamo namu Rīgas centrā, blakus Rīgas klusajam centram, Zaubes ielā 2. Ēkas kopējā platība - 751 kv.m., zemes gabala platība - 998 kv.m. Ēka iegādei tiek piedāvāta ar "balto" apdari, kur sienas, griesti un grīdas sagatavotas dekoratīvai apdarei, ēkā nomainītas visas caurules un stāvvadi, koka logi un durvis, pieejamas visas pilsētas komunikācijas, gāzes apkure. Šobrīd ēkā paredzēts izveidot vairākus dzīvokļus, bet tikpat labi to var izmantot arī kā biroju centru, vai kā ēku ar miksētu izmantošanas mērķi - pakalpojumu sniedzēji ēkas pirmajos stāvos, dzīvokļi augstākajos stāvos.

Lai ēku varētu pilnvērtīgi izmantot tajā nepieciešams pabeigt iekštelpu apdari.

Labākais izmantošanas veids - birojs, īres apartamentu viesnīcas ēka, dzīvokļu ēka.

Teritorija ap māju slēgta, ir autostāvvieta līdz 8 automašīnām.

Īpašumā pieejamas sekojošas komunikācijas - centrālais elektrotīkls, siltumtīkls, telekomunikācijas, dabasgāzes pieslēgums, centrālais pilsētas ūdensvads un kanalizācija. Ir notekūdeņu kanalizācija un āra apgaismojums. Telpu platības un to apraksts - lietderīgā platība - 259,7 kv.m, telpu kopējā platība - 751,8 kv.m, no kurām - apartamentu vai dzīvokļu plānotā platība - 698,7 kv.m, koplietošanas telpas - 53,1 kv.m. Iespēja palielināt lietderīgo telpu platību līdz 922 kv.m.

Ēkas pamati - bruģakmens mūris, ārsienas un nesošās sienas - ķieģeļu konstrukcijas, ārsienu siltinājums plus ārējā apdare - krāsots apmetums, telpu pārsegumi - koks ar metāla stiprinājumiem, jumta konstrukcija - koks ar metāla stiprinājumiem. Jumta segums - metāla lokšņu pārklājums, logi - koka ar dubulto paketi. Kāpņu telpa - betona pakāpieni, bez margām.

Pieslēgums pilsētas centrālajam elektroapgādes tīklam, pieslēgums pilsētas centrālajam kanalizācijas un ūdensvada tīklam, pieslēgums centrālajam pilsētas gāzes tīklam.

Ēkā jauns elektroapgādes tīkls, jauni siltumapgādes tīkli (konvektora tipa sildītāji, katram dzīvoklim ir individuāls gāzes katls), jauni iekšējie ūdensvada un kanalizācijas tīkli, dabīgās ventilācijas kanāli, iekšējo komunikāciju tīkli (internets, televīzija, namrunis), iekšējais gāzes tīkls.

Īpašums pilsētas centrā uz vienas no klusākajām Rīgas ielām - uz Zaubes ielas.

Vizualizāciju un ēkas pārbūves meta autors - arhitektu birojs “Mark arhitekti”.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums