Jūrmala, Lielupe, Lašu iela

Savrupmāju apbūves zeme Jūrmalā

Cena

687 420 €

Zeme

2 546 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod ekskluzīvu zemes gabalu 2546 m2 platībā Lielupes krastā desmit minūšu gājiena attālumā no Baltijas jūras līča pludmales slēgtā un labiekārtotā ciematā Jurmala Dune.
Zemei izstrādāts detālplānojums ar sekojošiem apbūves rādītājiem:
Apbūves laukums 25% - 636,5m2;
Brīvā zaļā teritorija 45%;
Apbūves intensitāte 65%;
Apbūves augstums 12m (2 -2,5 stāvi);
Iespējamā ēkas telpu platība 2 stāvos (sienas 18%) - 1043,9 m2

Jurmala Dune ir dabas ieskauta privātā pilsētvide Jūrmalā, Lielupes krastā, kurā plānots realizēt privātmājas un villas, rindu mājas, trīs mazstāvu dzīvokļu mājas, kūrortviesnīcas, kas piedāvās Jurmala Dune iedzīvotājiem un viesiem plašu un daudzveidīgu pakalpojumu klāstu, tostarp, restorānus, SPA un aktīvās atpūtas iespējas, elektroauto uzlādes iespējas un citus pakalpojumus, kuri nodrošinās pilnvērtīgu dzīves baudījumu.
Jurmala Dune ir pilsēta pilsētā. Tas ir mūsdienīgs un multifunkcionāls slēgta tipa ciemats, kura rezidentiem un viesiem pieejamas pilnībā labiekārtotas publiskās zonas ar apgaismotiem un bruģētiem ceļiem, gājēju celiņiem un veloceļiem, tā arī atpūtas zonām. Teritorijā kopumā atrodas vairāk kā 30 zemesgabali platībā no 2500 līdz 11356 kvadrātmetriem, kas paredzēti privātmāju un villu būvniecībai. Katram zemesgabalam pieejamas visas nepieciešamās komunikācijas – ūdens, gāze un elektrība.
Jurmala Dune ir vienīgais šāda tipa projekts Jūrmalā, kurā, dabas ieskautā vidē, būs iespēja realizēt ieceri par sava ideālā mājokļa radīšanu. Projekta vides harmoniju uzturēs vienotas arhitektūras un apbūves vadlīnijas, kuras nodrošinās priekšnosacījumus estētiskas vides attīstīšanai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums