Rīga, Jugla, Juglas

Apbūvei paredzēts zemes gabals Rīgā, Mežciema apkaimē

Cena

600 000 €

Zeme

4 556 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod apbūvei paredzētu zemes gabalu Rīgā Mežciema apkaimē, ar kopējo platību 4556 m2. Pašreizējā izmantošana- neapbūvēts zemesgabals. Labākais un lietderīgākais izmantošanas veids– komercapbūve.

Īpašums atrodas Mežciemā, praktiski uz Rīgas un Stopiņu novada robežas, netālu no Juglas un Biķernieku ielas krustojuma. Pa šīm ielām ir ļoti intensīva transporta plūsma, kas padara īpašumu īpaši pievilcīgu kā investīciju objektu. Rajonā ir labi attīstīta sociālā un transporta infrastruktūra. Tiešā tuvumā atrodas vairāki lielveikali, medicīnas iestādes, nesen uzceltas daudzstāvu daudzdzīvokļu mājas un vairāki tirdzniecības centri. Netālu no īpašuma atrodas daudzstāvu dzīvojamo māju rajons, kas uzbūvēts padomju laikos, kur blīvi izvietoti mazumtirdzniecības, izglītības, medicīnas, sporta un atpūtas objekti.

Zemes gabalam ir taisnstūra forma, robežas veido asfaltēta Juglas iela un blakus esošie asfaltētie ceļi. Robeža ar Juglas ielu ir viena no divām garākajām malām. Saskaņā ar pilsētas zonējumu zemes gabals atrodas jauktas apbūves teritorijā ar dzīvojamo funkciju, kur maksimālais ēkas augstums ir četri stāvi, un atļautā izmantošana ir šādu būvju būvniecība un izmantošana: daudzdzīvokļu nams, komerciāla rakstura objekts; tirdzniecības un pakalpojumu objekts; savrupmāja; dvīņu māja; rindu māja; noliktava; mehānisko transportlīdzekļu remontdarbnīca (t.sk. automazgātava); transporta infrastruktūras objekts; izglītības iestāde; sabiedriska iestāde; kultūras iestāde; zinātnes iestāde; ārstniecības iestāde; sociālas aprūpes un rehabilitācijas iestāde; sporta būve; transportlīdzekļu novietne; degvielas un gāzes uzpildes stacija, kura aprīkota ar pazemes tvertnēm; vieglās ražošanas uzņēmums teritorijās, kas nerobežojas ar savrupmājas apbūves teritoriju, dzīvojamās apbūves teritoriju, publiskās apbūves teritoriju un esošu dzīvojamo vai publisko apbūvi.

Apgrūtinājumi - aizsargjosla gar elektrisko tīklu gaisvadu ar nominālo spriegumu 20 kilovolti - 214 m2. Zemesgabala daļa atrodas Juglas ielas sarkanajā līnijā - 542 m2.

Zemes gabalā ir pieslēgums visiem centrālajām komunikācijām. Zemes gabala atrašanās vieta, platība, konfigurācija, kā arī labiekārtojums un izvietojums jauktas apbūves teritorijā ir ļoti izdevīgs komerciālai būvniecībai.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums