Jūrmala, Bulduri, Vidus prospekts

Dzīvoklis ar jumta terasi Bulduros pie pludmales

Cena

415 350 €

Platība

104 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ja meklējat ko neparastu- plašu, gaišu dzīvokli pie jūras, ar nestandarta plānojumu, privātu jumta terasi, uz kuras baudīt saulainās vasaras dienas un skaistos Jūrmalas saulrietus- šis ir lielisks variants.

Dzīvoklis ar 3 guļamistabām, dzīvojamā kompleksā Elegia. Saulains dzīvoklis ar izeju uz privātu jumta terasi, liela viesistaba ar augstiem griestiem, otrajā stāvā lounge zona, divi sanmezgi, plaša iebūvēta virtuve, mēbeles, kondicionieris- viss iekļaut cenā. Dzīvoklis pateicoties tā centrālai lokācijai un infrastruktūrai ir arī labs investīciju objekts, pieprasīta vieta, īpaši vasaras nomai.

Komplekss sastāv no 3 atsevišķām mājām. Pašā Bulduru centrā pie izejas uz jūru. Kompleksa pirmajos stāvos atrodas restorāns, eko pārtikas veikals, SPA salons. Viss Jūsu ērtībai, lieliskai atpūtai un dzīvošanai. Kopā kompleksā ir 38 dzīvokļi. Ir pieejama pazemes autosstāvieta, kuru var iegādāties par 12 000 eur. Labiekārtots iekšpagalms ar rotaļu laukumu bērniem un soliņiem jaukai laika pavadīšanai. Mūsdienīgas komunikācijas, daudzpakāpju drošības sistēma, skaņu izolējoši logi, klusi lifti, pazemes autostāvvieta. Ēkas celtas no mūsdienīgiem un kvalitatīviem materiāliem. Adekvāti komunālie rēķini. Diennakts apsardze un videonovērošana.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums