Prestiži apartamenti Jūrmalas centrā

Prestiži apartamenti Jūrmalas centrā

Piedāvājam iegādāties gaišus, plašus un ar augstvērtīgiem materiāliem veidotus dzīvokļus pašā Jūrmalas centrā- Viktorijas ielā 16. Nesen nodoti ekspluatācijā, pēdējie trīs ēkā pieejamie dzīvokļi ir 153-211 kvadrātmetrus plaši, sniedzot topošajiem īpašniekiem iespēju izbaudīt jaunas un pēc izmēra apjomīgas telpas ar teicamas kvalitātes iekārtām.
Viktorijas ielā 16 esošie apartamenti atrodas vizuāli pievilcīgā dzīvokļu ēku kompleksā- nami veidoti minimālā arhitektūras stilā, to fasādes rotā melnbalti toņi, taču apkārtne estētiski apzaļumota ar krūmiem un ziediem. Divi no ēkā pieejamajiem dzīvokļiem ir divstāvīgi, taču viens no tiem, penthauss dzīvoklis, slejas ēkas trešajā stāvā. Divstāvu dzīvokļos pirmajā stāvā atrodas plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuves zonu, viesu tualete, kā arī izeja uz privātu zemesgabalu. Otrajā stāvā, savukārt, izvietotas trīs guļamistabas, katra ar savu individuālo balkonu. Dzīvoklis trešajā stāva piedāvā identisku telpu skaitu, taču zemesgabala vietā tas aprīkots ar fantastisku un plašu balkonu, uz kura iespējams izbaudīt apkārtējās vides klusumu un mieru.
Kā viennozīmīgu priekšrocību apartamentiem var minēt lielisko atrašanās vietu pašā Majoru centrā. Lai gan dzīvokļi atrodas priežu koku un citu privātmāju ieskautā, klusā vietā, tikai dažu minūšu attālumā atrodas slavenā Jomas iela, kurā iespējams ieturēt skaistu maltīti vai izbaudīt gardu dzērienu kādā restorānā vai bārā. Tāpat dzīvokļiem tuvumā atrodas iecienītas atpūtas vietas, kā Dzintaru mežaparks, Dzintaru koncertzāle, kā arī, protams, pludmale, ko iespējams sasniegt tikai 3 minūšu laikā.
Tikai 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas, dzīvokļi Viktorijas ielā ir izcili piemēroti personībām, kas izbauda dzīvi ārpus galvaspilsētas, taču vienlaikus vēlas uzturēties tuvu nepieciešamajai infrastruktūrai un patīkamām atpūtas vietām.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums