Jūrmala, Dzintari, Dzintaru prospekts

Dzīvokļi Jūras krastā īstiem dzīves kvalitātes gardēžiem!

Cena

490 000 €

Platība

93 m2

Stāvs

1/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Villa Al Mare - šīs vasaras nekustamā īpašuma Pērle, projekts ar izcilāko lokāciju kur vēl pieejami dzīvokļi. Slēgta kluba tipa komplekss - īpašums īstiem dzīves kvalitātes pazinējiem ar ilgtspējīgu vērtību, par ko to padara atrašanās vieta - uz Jūrmalas pilsētas vērtīgākās ielas, atrodoties gan jūras krastā gan baudot pilsētas priekšrocības. Kā arī celtnes ilgtspējīgā kvalitāte un mūsdienīgā arhitektūra - plašie stiklojumi, augstie griezti un saulainās terases, ko arī apliecina iegūtā Balva- Baltijas Gran Prix par celtniecības kvalitāti un arhitektūru

Dzintaru prospekta pirmā līnija -smilšainā pludmale vien 5 minūšu pastaigas attālumā caur priežu silu un Jūs jau baudāt Baltijas jūras šarmu, jūras gaisa un ūdens dziedinošo spēku vai baudāt izsmalcinātas maltītes Jūrmalas iedzīvotāju un viesu iecienītajā restorānā Light House Jūrmala, kas atrodas tur pat pludmalē un darbojas cauru gadu.
Tajā pašā laikā pa Dzintara prospektu Jūs varat doties un baudīt Jūrmalas pilsētu, vienu no skaistākajiem kūrortiem Baltijas Jūras krastā. Pastaigas attālumā atrodas Dzintaru Mežaparks, Jomas iela un Dzintaru koncertzāle.

Monolīta betona celtne, panorāmas logi ar trīskāršu stiklojumu, foajē un koplietošanas telpas apdarē izmantots tikai akmens un marmors - tikai daži no ilgmūžīgas celtnes raksturlielumiem.
Komplekss sastāv no 2 mājām, kopumā 26 dzīvokļi, pazemes stāvvietas, bērnu laukums un plašas labiekārtotas teritorijas. Katram apartamentam ir paredzētas noliktavas telpas.

Dzīvoklis ir pieejams ar starpsienām, izvilktām komunikācijām, sagatavots dizainiskam risinājumam.
Divas guļamistabas, dzīvojamā istaba apvienota ar virtuves zonu.
Priekšrocība ir izeja uz terasi un dārzu, kas arī ir iekļauts dzīvokļa cenā. Dzīvoklis atrodas jūras pusē.
Pazemes autostāvvieta - 25 000 eur
Noliktavas telpa- 9000 eur
Ir pieejami arī citas platības un stāvi.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums