River Breeze Residence

River Breeze Residence

Piedāvājumā mūsdienīgi dzīvokļi ar skatu uz Vecrīgas panorāmu un torņiem jaunajā projektā "River Breeze Residence" Daugavas krastā Klīversalā.
Dzīvokļu platība no 56 m2 līdz 316 m², katram dzīvoklim ir plaša terase. Pirmajā stāvā dzīvokļi veidoti town house stilā divos līmeņos. Tiem ir privāti norobežota ārtelpa, radot privātmājas sajūtu pašā Rīgas centrā. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pabeigtu apdari, kurā izmantoti mūsdienīgi materiāli no Itālijas un Vācijas ražotāju jaunākajām kolekcijām. Mikroklimata uzturēšanai katrā dzīvoklī ierīkota moderna ventilācijas sistēma un gaisa kondicionēšanas iekārtas, kuras saimnieks varēs regulēt pēc savām vēlmēm. Iedzīvotāju ērtībām ēkas pagrabstāvā ir pieejamas privātas noliktavas telpas, kā arī divu līmeņu pazemes autostāvvieta, kas ļaus saglabāt ēkas apkārtējo vidi brīvu no automašīnām.
Ēkas vizuālajā tēlā ir manāms mūsdienu arhitektūras pieskāriens, kas radīts izmantojot modernākos un tehnoloģiski progresīvākos materiālus un būvniecības metodes. Neatsveramu vērtību projektam piešķir skats, kas paveras uz gleznaino vecpilsētas siluetu.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums