Villa 11 – pirmā jūgendstila ēka Rīgā

Villa 11 - pirmā jūgendstila ēka Rīgā

Vīlandes 11 namīpašums ir viens no pirmajiem jūgendstila paraugiem Rīgas Klusajā centrā, kas 1907. gadā būvēta pēc arhitekta Rūdolfa Heinriha fon Cirkvica projekta. Ir noslēdzies vērienīgs nama renovācijas process un šobrīd piedāvājam iegādei 41 dzīvokli divās ēkās - nama vēsturiskajā daļā un jaunā, mūsdienīgā piebūvē.

Vēsturiskajā ēkā ir pieejami 26 dzīvokļi, kuru platības svārstās no 81 līdz 233 kvadrātmetriem, un griestu augstums, sasniedzot līdz pat 4.60 metriem mansarda dzīvokļos. Savukārt modernajā piebūvē ir 15 dzīvokļi ar platībām no 90 līdz 327 kvadrātmetriem (ieskaitot terases), kur griestu augstums ir 2.7 metri. Šie dzīvokļi ir plānojumi, kas atbilst visaugstākajiem dzīvesvietas standartiem.

Visi dzīvokļi ir pieejami ar augstvērtīgu iekšējo apdari. Virtuves aprīkojumā ietilpst Nolte Küchen iebūvētās mēbeles ar premium klases komplektāciju, Siemens sadzīves tehnika, Franke santehnika, regulējams LED apgaismojums un plašas darba virsmas. Gandrīz katrā dzīvoklī ir atvēlēta vieta atsevišķai veļas telpai, kas aprīkota ar Vācijas mēbeļu ražotāja Nolte mēbelēm un AEG veļasmašīnu-žāvētāju.

Nama cokolstāvā iedzīvotāju ērtībām ir izveidota sporta zāle. Iespējams iegādāties plašas noliktavas telpas, turklāt iekšpagalmā ir pieejamas autostāvvietas, 6 elektromobīļu uzlādes stacijas un velosipēdu novietnes.


Broker image

Sazinies ar mums