Amatas novads, Drabešu pagasts, Sīgas

Jaunbūve Amatciemā gleznainā vietā pie ūdens

Cena

205 000 €

Platība

480 m2

Zeme

9 700 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod jaunbūvi Amatciemā – savrupmāju klases ciemā Amatas novadā. Šeit Jūs varēsiet realizēt vēlmi dzīvot labiekārtotā, ainaviskā un meža ieskautā īpašumā pie ūdens. Galvenie ēkas novietojuma kritēriji ir reljefs, ainava un debespuses. Ēkas plānojums piedāvā mājas iemītniekiem vislabākos dabas skatus no iekštelpām un plašu skatu uz vairākiem dīķiem un ezeru.
Īpašuma sastāvs:
-zeme 0,97 ha;
-jaunbūve 480 m2.
Māja ir celtniecības stadijā - pilnībā pabeigta mājas fasāde, kura papildināta ar laukakmens un dekoratīva koka apšuvuma apdari. Ielikti logi un durvis, jāveic mājas iekšdarbi. Iekšējās apdares risinājumus un plānojumu iespējams pielāgot klienta vēlmēm. Gatavs mājas renovācijas projekts.
Amatciemā nodrošinātas visas mūsdienu komunikācijas: nepieciešamās jaudas zaļo elektrību saražo saules paneļu parks, dzeramais ūdens tiek iegūts no dziļurbuma akas, kanalizācijas notekūdeņi tiek novadīti ārpus ciema teritorijas uz pašvaldības attīrīšanas iekārtām, ātrgaitas maģistrālie optiskie tīkli un mūsdienīgas tehnoloģijas dod iespēju piedāvāt stabilu un garantētu bezkompromisa interneta ātrumu.
Šis ir īpašums, kas nodrošinās visas nepieciešamās ērtības un neatkārtojamu vidi: zeme ar reljefu, dzīvs ūdens, krāšņi saulrieti, tūkstošiem koku un senatnīgi akmeņi ainavā.
Cenā iekļauts PVN (pievienotās vērtības nodoklis).

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums