Jūrmala, Jaundubulti, Līgatnes iela

Pārdod jaunu četru dzīvokļu māju Jūrmalā!

Cena

1 499 999 €

Platība

621 m2

Zeme

1 500 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

8
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod jaunu māju Jūrmalā, Jaundubultos, kas atrodas klusā vietā kāpu zonas pirmajā līnijā, ar piekļuvi pludmalei no mājas teritorijas. Māju ir iespējams izmantot kā vienu lielu māju vai kā 4 atsevišķus nesaistītus dzīvokļus. To var izmantot arī kā lielu ģimenes māju vai apartamentu viesu namu. Mājā ir 3 stāvi, 12 istabas, 6 vannas istabas un gazes apkures katla telpa. Pirmajā stāvā ir izveidots plašs koridors, ar diviem atsevišķiem dzīvokļiem. Pirmajā dzīvoklī ir atpūtas telpa ar virtuves zonu, guļamistaba, liela vannas istaba ar vannu un dušas kabīni. Otrajā dzīvoklī ir atpūtas telpa ar virtuves zonu, guļamistaba, kabinets, liela vannas istaba ar vannu un dušas kabīni. Otrajā stāvā ir viens liels dzīvoklis ar viesistabu, kas apvienota ar virtuvi, 3 guļamistabas, 3 vannas istabas, liela garderobe, kabinets. Trešajā stāvā arī ir atsevišķs dzīvoklis ar viesistabu, kas apvienota ar virtuvi, 2 guļamistabas, liela garderobe, liela vannas istaba ar vannu un dušu. Visu trešo stāvu par perimetru aptver terase, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz kāpām, priežu mežu un jūru. Dzīvokļi aprīkoti ar individuāliem apkures, ūdens un gāzes skaitītājiem, domofoniem, virtuvi un sadzīves tehniku, tie ir pilnībā mēbelēti.
Lielie logi dod iespēju saules gaismai ieplūst mājā visas dienas garumā. Iekļūšana īpašuma teritorijā ir caur automātiskiem vārtiem. Pagalmā ir vietas automāšīnu novietošanai.
5 km attālumā ir Dzintaru koncertzāle, līdz lidostai Rīga ir 20 km, attālums līdz Rīgas centram 25 km. Blakus mājai atrodas veselības komplekss, kas piedāvā plašu medicīnas un rehabilitācijas pakalpojumu klāstu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums