Jūrmala, Pumpuri, Strēlnieku prospekts

Ērta un plaša ģimenes māja Jūrmalā, Pumpuros

Cena

550 000 €

Platība

450 m2

Zeme

1 564 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu ģimenes māju tuvu no jūras - Pumpuros, Strēlnieku prospektā.
Īpašums atrodas ērtā vietā ar labu pilsētas infrastruktūra - līdzās atrodas sabiedriskais transports, kafejnīcas, veikali, restorāni, skolas, bērnudārzs. Māja ir būvēta 2006.gadā, tajā ir visas nepieciešamās komunikācijas - elektrība, ūdens, gāze. Mājas kopējā platība ir 450 kv.m., plus āra terase.
Šī ģimenes māja izceļas ar ērtu telpu izvietojumu un konfigurāciju.
Mājai ir 3 stāvi un 4 līmeņi. Mājā ir 2 ieejas - ģimenes mājas daļa un dzīvoklis viesiem. Ģimenes mājas daļas 1 stāvā ir ērti izvietotas - ieejas halle, dzīvojamā istaba ar kamīnu, virtuve un ēdamtelpa ar izeju uz āra terasi, virtuve ir jau ir mēbelēta ar iebūvētām mēbelēm un tehniku, viesu tualete un garaža 2 auto, sauna un dušas telpa.
Mājas 2 un 3 stāvā - izvietotas 5 guļamistabas, 3 vannas istabas.
Mājas daļā, kas paredzēta viesiem ir sava atsevišķa ieeja, kur ērti izvietotas - neliela virtuve ar dzīvojamo istabu, tualete un vannas istaba un 2 guļamistabas. Pie mājas daļas, kas paredzēta viesiem - izvietotas 2- 3 virszemes autostāvvietas vietas. Plaša teritorija,saimniecības šķūnītis - dažādiem dārza apkopes rīkiem un saimniecības lietu glabāšanai. Teritorija pie mājas - zāliens. Zemes platība 1700 kv.m., kas ir domājāmās daļas kopīpašumā ar kaimiņiem(kopējā zemes gabal platība - 3366 kv.m.). Ir zemes koplietošanas līgums, kas ierakstīts ZG, māja nodota ekspluatācijā. Mājas iekšpusē būtu nepieciešams kosmētiskais remonts, ir iebūvētās mēbeles - virtuvē, aprīkotas vannas istabas, ir iebūvētie skapji. Mājas apkure - gāzes katls, pilsētas ūdens un kanalizācija. Līdz jūrai un baltai smilšu pludmalei - tikai 500 metri. Lielisks un plašs ģimenes īpašums ērtai ikdienas dzīvei Jūrmalā, tuvu no jūras.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums