Garkalnes novads, Bukulti, Ādažu iela

Māja Baltezerā ar skatu uz ezeru un priežu parku

Cena

595 000 €

Platība

513 m2

Zeme

4 000 m2

Guļamistabas

3

Vannas istabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod māju ar lielu labiekārtotu teritoriju Baltezera krastā līdzās priežu parkam.
Elegantā māja atrodas 2. līnijā pie Baltezera, 4000 m2 lielā teritorija no divām pusēm robežojas ar skaistu priežu parku, uz kuru var nokļūt par speciāli izbūvētiem vārtiņiem. Labiekārtotajā teritorijā izveidoti divi dīķi, kur vienā tiek audzētas karpas, līņi un baltie amūri, savukārt otrais priecē ar skaistajām ūdensrozēm.
Teritorijā uzstādīta laistīšanas sistēma un ierīkots terasveidīgs dārzs.
Kopējā platība ar balkoniem un terasēm 701 m2, apkurināmo telpu platība 513 m2, apkurināmo telpu platība bez pagrabstāva telpām 417 m2.
Mājas 1.stāvā izvietotas 2 guļamistabas ar savām privātajām vannas istabām, atsevišķa garderobes istaba un viesu tualete pie ieejas mājā, plaša viesistaba ar kamīnu, ēdamistaba ar izeju uz terasi, virtuve ar iebūvētajām Scavolini virtuves mēbelēm, saimniecības telpa. Atsevišķi pirmajā stāvā izveidota atpūtas zona ar izeju uz terasi – sauna ar dušu un atsevišķu tualeti, baseins ar pretstraumi, biljarda zāle ar ļoti labu ventilācijas sistēmu.
Mājas 2.stāvā atrodas guļamistaba ar balkonu un skatu uz Baltezeru, garderobe un vannas istaba, viesistaba (dzīvojamā istaba) un kabinets kopā ar bibliotēku un balkonu ar skatu uz priežu parku, kā arī mantu glabātava, no kuras varētu izveidot kāpnes uz trešo stāvu, kurā papildus iespējams izbūvēt papildus telpas pēc nepieciešamības.
Mājā uzstādīta kondicionēšanas sistēma, ozolkoka kāpnes un margas, roku darba metālkalumi un sienu gleznojumi, bambusa parkets.
Pagrabstāvā izvietotas 3 plašas saimniecības telpas, vannas istaba, papildus guļamistaba, katlu telpa, baseina tehniskā telpa.
Pagalmā plaša autostāvvieta un nojume vairākām automašīnām.
Mājai gāzes apkure (Buderus gāzes apkures katls), artēziskais ūdens urbums, pilsētas kanalizācija, uzstādīta filtru sistēma. Ierīkota mājas un teritorijas perimetra apsardzes signalizācija.

Baltezera ciems raksturojas ar ūdens un putnu melodijām, pastaigām mežā, netraucēta miera un labvēlīgiem kaimiņiem. Sakoptais ciems izvietojies starp Lielo un Mazo Baltezeru, par apkaimes vēsturi liecina vēsturiskā luterāņu baznīca, bet tās nākotni veido tieši jaunās ģimenes, kas izvēlējušās dzīvi Baltezerā. Iedvesmu dārza iekārtošanai sniedz labi pazīstamā kokaudzētava «Baltezers», bet straujas darba nedēļas relaksāciju sniegs turpat esošie SPA un veselības centri, kā arī vairākas labiekārtotās pludmales. Arī veikali un kafejnīcas Baltezerā ir rokas stiepiena attālumā. Bērniem patiks Rīgas Ūdensapgādes muzeja iespaidīgie eksponāti.
Īpašums atrodas tikai 2 km no Rīgas robežas, piebraukšana no Via Baltica caur Baltezera centru vai no Rīgas puses caur Bukultiem.

Lieliska ģimenes māja, no kuras logiem paveras skats uz Baltezeru un priežu parku.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums