Garkalnes novads, Sunīši, Dzērvju iela

Brīnišķīga villa ROSE ezera krastā

Cena

1 800 000 €

Platība

1 100 m2

Zeme

5 723 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties greznu trīsstāvu villu Sunīšu ezera krastā. Villa atrodas apsargātā un labiekārtotā ciematā Sunīši. Attīstītā infrastruktūra ļauj 20 minūtēs nokļūt Rīgas centrā. Netālu no villas atrodas priežu mežs. Villas projekta autors ir pazīstamais ahritekts Vladimirs Volkovs, tās celtniecība ir pabeigta 2008. gadā. Būvniecībā ir izmantoti dabīgie materiāli - granīts, marmors, akmens un masīvkoks. Villu grezno kolonnas, arkas, griestu un sienu gleznojumi. Durvīs un logos ir iestrādātas vitrāžas. Ciļņu veidojumi ir pārklāti ar dabīgo zeltu. Dārzā izvietotas oriģinālas skulptūras un iekopts skaists dārza dizains.
Villas iekšējais interjers ir veidots krievu klasicisma stilā. Mēbeles izgatavotas no sarkankoka un ozola, rotātas ar unikāliem kokgriezumiem. Greznajā villas ēkā ērti izvietotas piecas guļamistabas, katrā stāvā atrodas elegantas atpūtas istabas, plaša virtuves zona ar virtuvi un ēdamtelpu, biljarda zāle un trenažieru zāle, divi bāri un kamīns.
No villas terasēm paveras brīnišķīgs skats uz dārzu un ezeru. Villā ir iebūvēts lifts. Garāža divām automašīnām. Villas teritorija ir apsargājama. Lieliska villa ezera krastā izsmalcinātam dzīves stilam!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums