Rīga, Centrs, Noliktavas iela

Pārdod attīstības projektu Rīgas centrā

Cena

5 300 000 €

Platība

5 179 m2

Zeme

1 286 m2

Stāvs

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod namīpašumu Rīgas centrā Noliktavas ielā 5, kas atrodas netālu no Vecrīgas, kur no augšējo stāvu logiem paveras skats uz Daugavu, Vanšu tiltu un Kronvalda parku.
Ēkas kopējā platība 5179 m2, platība pēc renovācijas 5500 m2. Nams ir valsts aizsargājams kultūras piemineklis ar Nr.8172, arhitekta Kārļa Pēkšēna 1905.gadā būvēts īres nams.
Ēkas perimetra forma un iekšējie plānojumi ļauj to viegli pārveidot gan par viesnīcu, gan daudzdzīvokļu dzīvojamo māju. Namā ir 3 kāpņu telpas, 2 no tām ir fasādes ēkā ar ieeju no Muitas un Noliktavas ielas.
Ir izstrādāts viesnīcas būvprojekts ar 129 numuriņiem, kā arī izstrādāts un saskaņots būvprojekts. dzīvojamai mājai. Saskaņā ar dzīvojamās mājas projektu ēkā paredzēti 137 dzīvokļi 18-60 m2 platībā, co-working telpa, trenažieru zāle, veļas mazgātava mājas iedzīvotājiem, noliktava, reģistratūra un labiekārtots pagalms, kopā 7 stāvi, ieskaitot pagrabstāvu, 5 virszemes stāvus un bēniņus.
Ēkai ir pieejamas visas pilsētas komunikācijas.
Namam veikti praktiski visi nepieciešamie demontāžas darbi, kā arī saskaņots būvprojekts, lai veiksmīgi un ātri varētu uzsākt būvniecības procesu.
Papildus informācija pēc pieprasījuma.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums