21.jūnijā premium nekustamo īpašumu uzņēmums Baltic Sotheby’s International Realty atklāja jaunu biroju Tallinas vecpilsētā Pērnavas ielā (Pärnu maantee) 12.

Baltic-Sothebys_International_Realty_Tallinn_Office

Biroja atklāšanu ievadīja Baltic Sotheby’s International Realty īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Vestards Rozenbergs ar runu un Sotheby’s International Realty Eiropas, Tuvo Austrumu, Indijas un Āfrikas reģiona vadītājs Džeimijs Makmalens (Jamie McMullan) ar Sotheby’s International Realty prezentāciju.

Baltic-Sothebys_International_Realty_Tallinn_Office

Biroja oficiālajā atklāšanā piedalījās vairāk nekā 50 viesi, kuri baudīja izmeklētus gardumus un augstas kvalitātes kaviāru, kā arī degustēja dažādu šķirņu šampaniešus. Vakara norises vadīja slavenais komiķis Luijs Zezerans (Louis Zezeran), par vakara muzikālo pavadījumu gādāja Ivo Lille (Ivo Lille).

Baltic-Sothebys_International_Realty_Tallinn_Office

Baltic Sotheby’s International Realty īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Vestards Rozenbergs:Baltic Sotheby’s International Realty vārds saistās ar augstu pakalpojumu kvalitāti, profesionālismu, drošu darījumu pārvaldību un uzticamības attiecībām ar klientiem. Uzņēmuma portfelī Baltijas valstīs ir vairāk nekā 2000 aktīvu īpašumu par pieņemamām cenām gan vietējiem, gan starptautiskiem klientiem. Baltic Sotheby’s International Realty Igaunijas biroja portfelī ietilpst augstvērtīgi apartamenti vecpilsētā un pilsētas centrā, unikālas muižas un greznas pilis, kā arī eleganti mājokļi priekšpilsētā. Pateicoties Sotheby’s International Realty nodrošinātajām mārketinga iespējām, informācija par nekustamajiem īpašumiem ir plaši pieejama visā pasaulē. Un tagad mēs ar prieku atklājam savu jauno biroju lieliskā vietā Pērnavas ielā 12, Tallinā, kas mums ļaus nodrošināt klientiem visaugstākās kvalitātes ērti pieejamus nekustamā īpašuma pakalpojumus.”

Baltic-Sothebys_International_Realty_Vestards_Rozenbergs

Pasākuma fotoreportāža pieejama šeit.