Taču amerikāņu dizainers un viens no premium klases apartamentu projekta autoriem Karims Rašids piešķīra arī savu simpātiju balvu grupai no Kazahstānas „The Jigits”.

 Drosme, individualitāte, talants un alkas pēc mākslas ir tas, kas vieno projektu „KADO KARIM” un starptautisko jauno izpildītāju konkursu „Jaunais vilnis”. Tieši šī iemesla dēļ „KADO KARIM” ir konkursa balvu fonda sponsors.

 Par konkursa „Jaunais vilnis 2012” uzvarētāju un 50 000 eiro īpašnieci kļuva Niloo (Krievija), otro un trešo prēmiju ieguva attiecīgi Itālijas pārstāvis

Konstanco del Pinto (Costanzo Del Pinto) un Marija Jaremčuka (Мария Яремчук) no Ukrainas. Tomēr amerikāņu dizainers Karims Rašids nolēma izcelt dalībniekus, kuri viņā izraisīja īpašas simpātijas. Dizaina pulksteņus no cienījamā meistara saņēma grupa no Kazahstānas „The Jigits”.

 „Mūzika un dizains vienmēr ir kopā,” balvu pasniegšanas ceremonijā norādīja respektablais dizainers Karims Rašids. „Šis festivāls – jauns mūzikas vilnis, bet premium klases apartamenti „Kado Karim” – jauns dzīves stils.”

  Projekts tiešām solās kļūt par jaunu mūsdienu Jūrmalas arhitektūras pērli. Tā izstrādei un virzīšanai ir piesaistīti savā jomā labākie profesionāļi: izcilais latviešu arhitekts Andis Sīlis, dizainere un Latvijas modes olimpa zvaigzne Natālija Jansone, kā arī nekustamā īpašuma jomā pieredzējušākie uzņēmumi Baltic Sotheby’s International Realty un Knight Frank.

KADO KARIM

Pasaules klases apartamenti.

Adrese: Jūrmala, Dzintari, Ikšķiles ielā 4.

Projekta izstrādātājs: „Dzintaru Parks” SIA.

Projekts sastāv no 3 atsevišķām funkcionāli savienotām ēkām.

Kompleksā ir 21 dzīvoklis ar 190 līdz 240 kv. m. lielu platību.

Līdz ar individuālo plānojumu iedzīvotājiem tiks piedāvāta arī dizaina apdares autora versija no Karima Rašida un Natālijas Jansones.

Projektu plānots pabeigt divu gadu laikā.