Vakar Sotheby’s, izsoļu nams, paziņoja par galīgo vienošanos, par izsoļu nama pārdošanu, kuru savā īpašumā iegūs Francijas uzņēmējs un mākslas kolekcionārs Patrick Drahi. Darījuma, kura vērtība bija 3,7 miljardi ASV dolāru, iegāde nozīmē Sotheby’s atgriešanos privātā īpašumā pēc 31 gada, kuru tā pavadījusi kā publiska sabiedrība, kas tiek pārstāvēta Ņujorkas Fondu biržā. Šī ir ļoti pozitīva ziņa Sotheby’s.

Tā kā Sotheby’s un Sotheby’s International Realty ir atsevišķi uzņēmumi, tad šis darījums neietekmē Sotheby’s International Realty un Baltic Sotheby’s International Realty turpmāko darbību. Sotheby International Realty Affiliates LLC joprojām ir Realogy Holdings Corp pilnībā piederošs meitas uzņēmums.

Sotheby’s International Realty turpinās sadarbību ar izsoļu namu, ieskaitot vienotas klientu bāzes apkalpošanu, pasaules mēroga pasākumu sponsorēšanu, nekustamo īpašumu sadaļu Sotheby’s globālajā mājaslapā un reklāmas iespējas Sotheby’s drukātajos un elektroniskajos kanālos. Novēlam veiksmi jaunajam Sotheby’s izsoļu nama īpašniekam un plānojam turpināt veiksmīgo sadarbību starp uzņēmumiem ar vienotu vēsturi.

Ar oficiālo Sotheby’s paziņojumu varat iepazīties ŠEIT.