Rīga, Centrs, Ausekļa iela

Dzīvoklis Klusajā centrā uz īri

Cena

750 €

Platība

62 m2

Stāvs

3/6

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam īrei ērtu 1 guļamistabas dzīvokli ar balkonu, labi uzturētā pirmskara laika namā, Rīgas Klusajā centrā, Ausekļa ielā 3.

Lieliska atrašanās vieta – blakus viens no skaistākajiem Rīgas parkiem Viesturdārzs, tuvumā lielveikals RIMI, bankas, vairāki augsta līmeņa restorāni un kafejnīcas, kā arī bērnu dārzi un skolas. Ērta sabiedriskā transporta satiksme.

Dzīvoklis ar kopējo platību 61,5 m2 atrodas nama 3 stāvā. Plānojums piedāvā ieejas halli, plašu viesistabu ar balkonu uz zaļu un klusu mājas iekšpagalmu, atsevišķu virtuvi, kas aprīkota ar dabīgā akmens darba virsmām, Miele iebūvēto tehniku, plašu guļamistabu, vannas istabu un tualeti. Dzīvoklis ir ar kvalitatīvu apdari, pilnībā mēbelēts, plašas un gaišas telpas, augsti griesti, kur no logiem ir uz divām pusēm - ar lielisku skatu uz Ausekļa ielas 3 nama iekšpagalmu, kā arī uz Satiksmes ielas pusi. Ēkā nav lifts. Auto novietošanas iespēja mājas iekšpagalmā. Papildus īres maksai - maksājami komunālie maksājumi un apsaimniekošanas maksa.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums