Rīga, Centrs, Krišjāņa Valdemāra iela

Četru istabu dzīvoklis Krišjāņa Valdemāra ielā

Cena

235 000 €

Platība

87 m2

Stāvs

2/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod plašu, gaišu dzīvokli Rīgas centrā Krišjāņa Valdemāra ielā 34. Telpas izvietotas ēkas otrajā stāvā ar kopējo platību 87,2 m2. Nams celts 1912.gadā, projektējis arhitekts Aleksandrs fon Vladimirovs. Latvijas laikā būvēta 6 stāvu ēka ar tikko atjaunotiem balkoniņiem uz ēkas fasādes un nevainojamā darbībā esošu liftu.

Dzīvokļa plānojums: koridors, 2 sanmezgli, dzīvojamā istaba, 2 guļamistabas, istaba ar virtuves nišu. Telpu plānojums atbilst kadastrālās uzmērīšanas lietai. Dzīvokļa īpašums ar zemes domājamām daļām īpašumā.

Automašīnu var novietot ēkas iekšpagalmā. Dzīvoklis tikko kapitāli izremontēts un atjaunots atbilstoši Nacionālā Kultūras mantojuma pārvaldes prasībām. Dzīvoklī ir vēsturiskais parkets un griestu dekori, atjaunotas visas vēsturiskās durvis, jauni koka logi un radiatoru aizslietņi, jauna elektro instalācija.

WC - Villeroy & Boch, vannas istabā ir kvalitatīva Grohe santehnika.

Ēka saglabāta labā stāvoklī, par ko saņemts Nacionālā Kultūras mantojuma pārvaldes atzinums un ēkai piešķirts nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojums. Kāpņu telpā ir vēsturiski sienu rotājumi, vēsturiskas durvis ar stikliem, kā arī spogulis pirmajā stāvā.

Nekustamā īpašuma nodoklis par 2022.gadu 312 EUR. Apsaimniekošanas maksa 0,70 EUR/m2 mēnesī (ieskaitot PVN).

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums