Siguldas novads, Siguldas pilsēta, Kalna iela

Skaists dzīvoklis projektā "Mazā Šveice"

Cena

590 000 €

Platība

266 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

1

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties modernu un gaišu dzīvokli vienā no krāšņākajām Latvijas pilsētām - Siguldā. Dzīvoklis atrodas ciematā "Mazā Šveice", kas ir veidots vienotā arhitektoniskā stilā ar Alpu arhitektūrai raksturīgām iezīmēm.



Dzīvoklis piemērots cilvēkiem, kas mīl plašumu un dzīves komfortu. Dzīvoklī ir plaša, ļoti iespaidīga mājīga dzīvojamā istaba ar kamīnu, un biljarda zāli, guļamistaba, virtuve ar ēdamistabu, sauna un arī telpa aktīva dzīvesveida cienītājiem - trenažieri. Dzīvokļa cenā iekļautas 2 mantu glabātuves. Par papildus samaksu iespējams iegādāties 2 garāžas, vienas garāžas cena 20 000 eur. Dzīvoklis ir pilnībā pārbūvēts, ir augstie griesti, iebūvēta kondicionieru sistēma, ļoti kvalitatīvas bambusa koka grīdas un mīkstie paklāji. Šeit Jūs atradīsiet mājas sajūtu.



Sigulda ir kļuvusi par vienu no vispopulārākajām pilsētām, kur izvēlās pārcelties jaunās ģimenes, speciālisti un aktīvi dzīves baudītāji no Rīgas. Sigulda sniedz neskaitāmas sporta, izklaides un atpūtas iespējas, lutina ar saviem krāšņajiem skatiem un vēsturiskajiem stāstiem un tajā pat laikā, atrodas vien 50km attālumā no galvaspilsētas, kas dod iespēju nepagurstot, mērot ceļu uz pilsētu gan katru dienu, gan doties uz Rīgu tikai īpašos gadījumos.



Sigulda ir pilsēta, kura aug un attīstās - šeit ir un top jaunas skolas, sporta centri, šeit dzīvo un trenējas olimpiskie čempioni, šeit tiek ieguldīts liels darbs vietējā sporta infrastruktūrā. Šī ir mājvieta vienam no spilgtākajiem Latvijas kultūras notikumiem – Straptautiskajiem Opermūzikas svētkiem.



Sigulda ir vieta, kur būt!





Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums