Ādažu novads, Ādaži, Saules iela

Energoefektīva ģimenes māja Ādažos

Cena

490 000 €

Platība

255 m2

Zeme

1 821 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod augstas kvalitātes, ilgtspējīgu un mūsdienīgu ģimenes māju Pierīgā, dabas un ūdens tuvumā. Īpašums atrodas Ādažos, 21 km attālumā no Rīgas centra un to ieskauj zaļa un kopta apkārtējā teritorija. Tuvumā skolas, bērnu dārzi, tirdzniecības, sporta, atpūtas centri un Vējupes peldvieta.

Īpašums sastāv no:

- 1821 m2 liela zemes gabala;

- divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 255 m2.

Dzīvojamā māja nodota ekspluatācijā 2016.gadā, tai ir divi virszemes stāvi, garāža vienai automašīnai un virs tās izbūvēta mantu noliktava. Mājas projektu un dizainu izstrādājusi arhitekte Brigita Bula, kura 2019.gadā saņēmusi Latvijas Arhitektūras gada balvu.

Dzīvojamās mājas plānojums: pirmajā stāvā plaša viesistaba ar virtuvi, gaitenis ar garderobi, kabinets, tualete ar dušu, garāža, āra terase. Ēkas otrajā stāvā – 3 guļamistabas, vannas istaba, halle ar kāpnēm, bēniņi. Telpu griestu augstums pirmajā un otrajā stāvā 2,90 m – 3,35 m.

Āra terase veidota no lapegles dēļiem. Ja nepieciešams, iespēja vienkārši veikt mājas pārbūvi, jo nesošās sienas ir tikai ārsienas. Mājā apsildāmās grīdas, garāžā - radiators. Teritorijai un garāžai ar pulti vadāmi vārti.

Komunikācijas: autonoma gāzes apkure ( Wolf kondensācijas katls). Ar gāzi tiek sildīts ūdens un dvieļu žāvētāji. Ēkai ir ūdens un kanalizācijas pieslēgums pilsētas centralizētajiem tīkliem. Zāliena un dārza laistīšanai ierīkota spice (8 m) ar izbūvētiem laistīšanas sistēmas izvadiem. Gaisa pieplūde caur logiem, savukārt gaisa nosūce mehāniska (uz jumta divi gaisa nosūcēji).

Drošības risinājumus īpašumā nodrošina signalizācijas sistēma ar kustību sensoriem un video novērošanas kamerām pa ēkas perimetru. Mājai ir LMT interneta un TV pieslēgums.

Māja ir labi uzturēta un teicamā tehniskā stāvoklī. Teritorija ir pilnībā labiekārtota ar plašu dārza zonu. Dārzs veidots ievērojot parka principu, apstādījumi stādīti pa perimetru, lai veidotos plašs zāliena laukums.

Īpašumam ir zemas uzturēšanas izmaksas: gāze 295 EUR mēnesī (līdz 2022.gada maijam bija 55 EUR mēnesī), elektrība EUR 50 mēnesī, ūdens/kanalizācija EUR 30, apsardze EUR 15, internets EUR 16 mēnesī. Nekustamā īpašuma nodoklis par 2022.gadu – 312 EUR.



Plašums, miers, komforts un kvalitāte - īpašumā Ādažos, ūdens tuvumā!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums