Jūrmala, Melluži, Kalēju iela

Mūsdienīga un ērta savrupmāja Jūrmalā

Cena

664 000 €

Platība

350 m2

Zeme

1 865 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei mūsdienīgu savrupmāju Jūrmalā, Mellužos, starp jūru un Lielupi, priežu meža ieskautā teritorijā.

Ērtās un funkcionālās 2 stāvu privātmājas kopējā platība sastāda 350 m2. Savrupmāja sastāv no 6 istabām,kur mājas 1 stāvā izvietas - ieejas halle, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu, izeju uz vasaras āra terasi, plaša virtuves zona, kabinets, viesu tualete un dušas telpa, tehniskā telpa, garaža 2 auto.

Mājas 2 stāvā - 3 guļamistabas(no kurām viena saimnieku guļamistaba ar savu garderobi un savu privāto vannas istabu), 2 vannas istabas, garderobe, āra terase.

Pie mājas iekopta 1865 kv.m. teritorija ar staltām priedēm, zālāju, bērnu rotaļu stūrīti, vieta funkcionālo treniņu veikšanai, kā arī - teritorijas daļa atstāta kā dabīgs meža mellenājs. Māja celta no augstvērtīgiem materiāliem, interjerā visi materiāli, mēbeles un aprīkojums piegādāti pēc pasūtījuma. Grīdas - masīvkoks(ozols), flīzes - Itālija, mēbeles - Itālija un Vācija. Dārzā uzstādīta automātiskā zāles laistīšanas sistēma, apgaismojums. Kluss un zaļš privātmāju rajons, blakus priežu mežs, netālu upe un jūra. Jūsu jaunā ģimenes miera osta Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums