Mārupes novads, Parka aleja

Ekskluzīvs īpašums ar burvīgu privāto pludmali

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

1 006 m2

Zeme

5 000 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei vienreizēju īpašumu, kurā apvienots mūsdienīgums, augsta kvalitāte un komforts. Elitārajā slēgtajā privātmāju ciematā “Taurēni” atrodas aizraujošā Božu ūdenskrātuve, kuras krastā slejas eleganta, priežu kokiem ieskauta minimālisma arhitektūras stilā veidota ēka. Tā atrodas uz apjomīga 5000 kvadrātmetru liela zemes gabala, kas sevī ietver lielisku privāto pludmali, plašu terasi ar āra baseinu un pirti - saviem nākotnes īpašniekiem garantējot patiesi izsmalcinātu dzīvesveidu paaugstināta komforta apstākļos.

Grandiozajai savrupmājai iespējams piekļūt cauri diviem vārtiem, kas īpašnieku aizvedīs uz plašu pagalmu, vai arī uz garāžu pagrabstāvā. Ceļi un laukumi teritorijā iekārtoti atbilstoši augstākajiem ilgtspējības un kvalitātes standartiem, izmantojot lieliskas akmens plāksnes un bruģakmeņus. Aplūkojot ēkas fasādi, acīm paveras majestātisks un elegants nams, kura fasādi rotā gan stikla, gan koka plāksnes. Stikla plāksnes fantastiski atspoguļo apkārtējo dabas ainavu, taču koka plāksnes, kas galvenokārt veido ēkas jumtu, tai piešķir mājīgu un siltu akcentu.

Paverot mājokļa durvis, acīm paveras plaša ieejas halle ar garderobi un sanitāro mezglu, kā arī grandioza viesistaba, apvienota ar ēdamtelpu un virtuvi. Tā iekārtota gaišos, bēšos un sārtos toņos, tās griestus rotā lustras un smalkas lampiņas, kas savstarpēji mijiedarbojoties piešķir prestižu un pat karalisku atmosfēru. Sienas klāj milzīgi logi, kuri sniedz brīnišķu skatu uz ārpusē esošo ūdenskrātuvi un priežu mežu. Papildus viesistabai, pirmajā stāvā atrodas divas elegantas guļamistabas ar individuāliem sanitāriem mezgliem, kā arī saimniecības telpa ar speciāli ierīkotu vietu frizierim. Otrajā stāvā atrodas vēl trīs guļamistabas ar garderobēm, autonomiem sanitārajiem mezgliem un vēl citām fascinējošām funkcijām - ar pulti kontrolējamiem logiem, stikla durvīm un aizkariem.

Ēkas ārpusē atrodas plaša atpūtas zona ar baseinu un pirti, kas sniegs maksimālu idilli karstās vasaras dienās, kā arī stindzinošos ziemas vakaros. Esošs iežogotā ciematā ar apsardzi, prestižais nams nodrošinās ērtu ikdienas ritmu estētiski pievilcīgā, dabas ieskautā vidē, kā arī garantēs maksimālu drošības sajūtu. Tikai 15 minūšu brauciena attālumā no Jūrmalas un Rīgas, dzīve elegantajā īpašumā gremdēs īpašnieku apkārtējās dabas krāšņumā un klusumā, liekot aizmirst par ikdienas rūpēm, kas pavadītas pilsētas drūzmā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums