Jūrmala, Dzintari, Ikšķiles iela

Mēbelēts trīs istabu dzīvoklis projektā Kado Karim

Cena

2 500 €

Platība

112 m2

Stāvs

2/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam ilgtermiņa īrei aprīkotu un pilnībā mēbelētu divu guļamistabu dzīvokli projekta KADO KARIM ēkas 2 stāvā, ar dzīvojamo platību - 107 kv.m. un diviem - 1,9 un 3,5 kv.m. lieliem balkoniem. Cenā ir iekļautas 2 pazemes autosstāvvietas un palīgtelpa. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnu apdari, pilnībā mēbelēts, interjera dizains no Agnes Rudzīte. Apdares materiāli - dzīvoklī durvis - ALBED(Itālija) , komplektētas ar Itālijas ražotāja OLIVARI durvju rokturiem. Grīdas- Dzīvojamajās telpās ieklāts Itālijas ražotāja LISTONE GIORDANO dabīga ozola parkets 9mm biezumā. Grīdas sanmezglos DEVI siltās grīdas(elektrība). Flīzes(Itālija), Santehnika : Inbani Izlietne ar skapi un virsmu(Spānija), komplektēta ar Itāļu ražotāja Fantini maisītāju no sienas . Pods Flaminia(Itālija). Dušas Novellini(UK) komplektētas ar Itāļu ražotāja Fantini dušas maisītāju, krānu un dušas galvu.
Dzīvoklī ērti izvietotas - ieejas halle ar garderobes nišu, viesu WC un dušas telpa, gaiša un ērta dzīvojamā istaba, izeja uz āra terasi, virtuves zona, divas guļamistabas. logi vērsti uz austrumu un dienvidu pusi. Ērta pakalpojumu pieejamība un pilsētas infrastruktūra. Līdz jūrai - 300 metru, Dzintaru parks - 100 metru attālumā.
Dzīvoklis atrodas projekta KADO KARIM māju kompleksa- MAISON de KARIM ēkā. Ēkas celtniecībā ievērotas augstākās kvalitātes un komforta prasības, komplekss tīru dzeramo ūdeni, labi iekārtotu iekšējo pagalmu, vestibilu ar atpūtas vietām relaksācijai un lietišķām sarunām, 24h apsardzes pakalpojumu.
Kompleksa iedzīvotāju drošībai – slēgta, apsargāta teritorija, čipu kartes, automatizēti vārti, kameras, signalizācijas sistēma, kas savienota ar apsardzes kompānijas pulti, žalūzijas.

Īpašums būs pieejams no 01.07.2024.
Minimālais īres termiņš 1.gads, drošības nauda - 2 mēnešu apmērā.
Īres maksa, tiek veikta katrus 3 mēnešus uz priekšu.

Ja ir interese atsevišķi par vasaras īri minimālais periods 3 mēneši 01.07.2024 - 30.09.2024, mēneša maksa - 5000 EUR + komunālie maksājumi)+ komunālie maksājumi+ drošības depozīts -2 mēneši.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums