Jūrmala, Bulduri, Jasmīnu iela

Ērts un mājīgs dzīvoklis uz īri ar 2 guļamistabām Jūrmalā

Cena

1 500 €

Platība

97 m2

Stāvs

1/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izīrē ilgtermiņā elegantu un komfortablu 2 guļamistabu dzīvokli ar kopējo platību - 97,4 kv.m. projektā Jasmine Garden, Bulduros.
Dzīvokļa plānojums piedāvā - ieejas zonu - koridoru, dzīvojamo istabu, kas apvienota ar virtuvi, no kuras izeja uz ērtu āra terasi, dzīvoklī ir 2 guļamistabas un 2 vannas istabas - ar vannu, dušu un tualeti.
Dzīvoklis izvietots dzīvokļu ēkas 1\3 stāvā, un tiek piedāvāts īrniekiem ar pilnu apdari, iebūvētām virtuves mēbelēm un mēbelēm, visu iebūvēto sadzīves tehniku, ir kondicionieris, logi vērsti uz dienvidiem un rietumiem. Īres cenā iekļauta 1 pazemes autostāvvietas izmantošana. Dzīvojamo ēku komplekss Jasmine Garden ir uzbūvēts 2017.gadā, tas ir četru dzīvojamo 3 stāvu dzīvokļu ēku komplekss, kurā izvietoti 48 dzīvokļi un plaša pazemes autostāvvieta. Pagalms labiekārtots, ir bērnu rotaļu laukums, projektu apsaimnieko uzņēmums Civitnity.
Dzīvokļu projekts izvietots blakus ērtai pilsētas infrastruktūrai - veikali, kafejnīcas, skola, bērnudārzs, sporta centrs. Līdz jūrai - 800 metri. Ērta izbraukšana uz Rīgu un Rīgas lidostu. 10 minūšu brauciena attālumā atrodas 3 starptautiskās skolas. Ērts un mājīgs dzīvoklis ar 2 guļamistabām Jūrmalas centrā. Priekšroka īrniekiem bez mājdzīvniekiem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums